Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
creed13
tag
Én még ebből [link] a tesztből indultam ki.
Mindegy, mindenesetre egy új proci olcsóbb, mint ez a kártya. 
-
creed13
tag
Van valaki, akinél müxik ez a hotfix a Lost Planethez?Mert nekem továbbra is 0.5FPS-sel megy a menü.

-
creed13
tag
Ez azért furcsa, mert a srác, akitől vettem, előttem rakta fel a Vistára a 3D Mark 05-öt, és simán ment nálla.Mindegy, 3DMark 05: 12271, 06: 6544.Hát igen, sajna gyengébb a konfigom.

-
creed13
tag
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Én vízhűtést használok, és az X1800-X1900-as szériára való blokkomat alkítottam át, hogy rátudjam rakni erre a bestiára.Meg még 1-2 dolgot, eléggé hibrid lett, de legalább jól hűt és csöndes.És persze nem kellett megválnom a blokktól, és venni egy még nem is létezőt.
Ezt jól meg aszontam... 
-
creed13
tag
Hát ez egyre jobb, nem elég, hogy nekem nincs overdrivem, most még a 3dmarkok sem akarnak menni, kifagy mind.Lehet az a gond, hogy XP-t használok?

-
creed13
tag
SzlobiG, te milyen beállításokkal toltad a 3dmarkot és melyik verzió volt pontosan?
-
creed13
tag
Végre én is boldog 2900XT tulaj vagyok, DE aminek mégjobban örülök, hogy sikerült a vízhűtés blokkom rá ''moddolni'' a kártyára.
Csak sajna nem tudok olyan progit, ami kiírná a hőfokokat, pedig Everestből is a 4.00 van meg. 
/Mondjuk az is tény, hogy az még áprilisi..../
[Szerkesztve] -
creed13
tag
Ha minden igaz, akkor holnap én is /remélhetőleg
/ boldog 2900XT tulaj leszek.De viszont gondolom a mostani vízhűtő blokkom nem lesz jó rá, ezt pedig nagyon sajnálom.Nem értem, miért változtatják ''állandóan'' a lyuktávolságokat.Persze a hűtéseket gyártó cégeknek is megkell élniük valamiből, de akkor is... 
-
creed13
tag
Húúú, akkor jó, mert nem szívesen cserélném le a mostani Crossfire-ös konfigom.

-
creed13
tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy milyen chipkészleten lehet Crossfire-be kötve használni ezt a 2900XT-s őrületet?Mert én az ATI hivatalos honlapján nem tudtam rábukkanni a megoldásra...

Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- Manli GeForce RTX 4070 Ti Super 16GB Nebula Twin - Garancia 2027.08.16.
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mindegy, mindenesetre egy új proci olcsóbb, mint ez a kártya. 

Ezt jól meg aszontam...
Csak sajna nem tudok olyan progit, ami kiírná a hőfokokat, pedig Everestből is a 4.00 van meg.