- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
hehehehe
üzenetére
Nah ez az , dx10 alatt nem vmi jól teljesít. A 320Mb-os GTS jobb kb. 10%-al , és olcsóbb is. Ez itt a dilemma. Most már nemsokára lesz jelentősebb különbség a dx9 és dx10 gamék között. Én legalább 1 évre tervezem a VGA-t, és nem lenne jó , ha a mostani karimon tapasztalt sebesség lenne megint kb. 3-4 hónap múlva , mikoris dx10-et használok. Ugyanis a mostani karim megy kb. annyit dx9-ben , mint a 2900XT dx.10-ben.
[Szerkesztve] -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
hehehehe
üzenetére
Magas memóriaigényű játékokban megtelik a memória. Ilyenkor leesik a sebesség 1-2FPS-re, majd idővel ismét felgyorsul. A COH D3D10 patchel elég sűrűn előhozza a problémát. Az összes GF8800 érintett (nyilván kevés memóriával hamarabb érzed meg a hibát). A TPC futószalagok és a ROP egységek asszimetrikus kiépítése a valószínűsített ok. Ennyi. Javítás: When it's done. Addig lépj ki a játékból és vissza.

-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
hehehehe
üzenetére
Már a legújabb játékokban is 8800GTX fölött van. A D3D10-ben még driver nincs kész azért lassú. A szűrőkkel van problémája. Az MSAA az elég lassú, de az új játékokban úgy sem lesz, szóval az nem gond. Az AF akkor gyors, ha optimalizált szögfüggő algoritmust használsz.
Szerintem simán megéri. Én a Linux miatt vártam. Már egy éve csak halasztom a vásárlást. Ha október közepéig nem lesz új nV kari akkor én is a HD2900XT-t választom.
-
Drizzt
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és elnézést a mhz miatt hz-re gondoltam és igen a monitor frisitésre. Driverben be van löve a 100hz és a többi jatek alatt jo is.