Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmike
őstag
válasz
Tocsi15
üzenetére
Mindkét 6pin-es kábelt bedugtad? Nekem pl. nem volt egyértelmű...

Mindkét 6pin-est be kell dugni, értelemszerűen:
- egyiket a 6-osba
- másikat a 8-asba (Ne félj! Csak egyféleképpen tudod)
Bár ettől függetlenül nem kockáztatnék egy 90k-s kártyát, egy Codegen táppal. Bármekkora is az...
bátor ember vagy ha kipróbálod...bár mondjuk bátraké a világ...
-
banderasz77
addikt
válasz
Tocsi15
üzenetére
Hát öregem, remélem megúsztad a Codegen malőrt. Dobd ki a kukába és vegyél egy jobb fajta 500W-os tápot. Nem akarlak elkeseríteni, de ha a régi kártyáddal ilyet ír ki és a cmos clear után sem indul a gép, akkor memó v. alaplap K.O. Rosszabb esetben mindkettő. Ez a táp még egy sima Celeron P4-hez sem jó. Kaki az egész. Anyósom gépében fél évente kellett cserélni, pedig csak könyvel, semmi extra megterhelés. Egyszer elvitte az alaplapot, másodszor a ramot. Mire megértette miért kerül egy táp 10k-ba (FSP 400W) és megvette addigra megőszültem. Azóta persze minden OK.
-
Alvin_ti4200
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én a helyedben meg sem próbálnám elindítani. Amúgy az a két tápkábel egy-egy átalakító, amit a VGA-ra kell dugni, amennyiben nincs megfelelő tápcsatlakozód a tápegységen.