Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armando_19
őstag
válasz
HolyFire
üzenetére
Helló!
VGA-ra nem nagyon éri meg vizhűtést rakni mostanság. Mindenki cserélgeti a kártyákat, és nem nagyon lehet utána eladni a blokkot. A 7900 tulajok jól jártak, mert felmegy a heatkiller blokk a 8800GT-re, de sajna itt nincs ilyen kompatibilitási megoldás. Jobban megéri egy Accelero S1-et venni, mert azon még túl lehet adni. Én sem vizezem le a VGA-m, mert teljes anyagi buktát jelentene.
Bigwater meg amúgy sem birná el a CPU+VGA párost egy szimpla radival, és a pumpája sem valami erős megoldás. -
sinci
tag
válasz
HolyFire
üzenetére
Ebben nem tudok neked segíteni, ezt neked kell eldönteni mit akarsz, ha viszont direkt 2900-ra készített blokkot veszel az kb. 26k, na de mi lesz ha eladod a kártyát a blokkot hová teszed kinek fogod eladni, mert az már nem kell senkinek szerintem, nem sokan vizeskednek.
Ezért lenne jó ötlet ha mondjuk darabokból össze tudnád rakni a dolgot, pl. gpu-ra külön, vrm-re külön aztán memóriára megint külön blokk és ezt talán tovább vihetnéd a következő vga-ra is a lehető legkissebb pénzveszteséggel, de ezt neked kell összeállítani, ha vízzel akarsz hűteni, én elvagyok az S1-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest