Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Nézz át a G80-as topikba infóért!
Ők a rivatunert használják (jó ati-ra is asszem)
Esetleg Ati tray tools (x1950pro topik) keresd Tomboy1986-ot (aszem ő használja).
Az a kérdés, hogy melyik progi ismeri fel a kártyát, mert onnantól kezeli bármelyik, ha van rá lehetőség. ( hőérzékelő dióda tipusa).
-
keszegduda
őstag
Végignézve ilyen melegben a 8800-asokat, szvsz elmegy. Azt azért hozzá kell tenni, hogy nem egyforma a két kari hűtése és fogyasztása sem. Majd érdekelnének konkrét tesztek,feltéve ha időd engedi. Egyébként azt vettem észre az új 8800 és 2900-akkal rendelkező emberek első panasza az, hogy marha hangos és meleg. Nyáron nem is csodálom, de ha nekem ilyen karim lenne nem érdekelne hogy meleg, mivel a gyár vállal arra garanciát, hogy megfelelő a hűtése...
Na, majd várjuk a fejleményeket, mert eddig nem sokat tudunk a teljesítményről...
-
Mozso26
senior tag
Ezt nem nagyon értem mert Ole beirta h alapon 55 fokos és ha jol tudom még a gts-k is melegebbek, terhelve meg 75 kb ennyi a gts -is és ha igy nézzök a két fajta kari szinte egyenlö mértékben melegszik . Azt nem tom mennyire hangos nekem egy 7800 gt-m van és nem zavar a hangja , akkor ennél gondolom hangosabb.
-
mikisanzi
csendes tag
igen, nekem.
Péntektől asus EAH2900XT. Stalker edition+ valve black box.
op: vista
legucssó driver, lost planet demóban tartály szétlövésekor nincsen láng, csak szétesik darabokra. uez dx9-ben lángol. ráadásúl apró kockák ugrálnak a képen dx10ben. úgy mint mikor túlmelegszik a gpu. most megy fel a flight sim x. na azzal meglesem, ha ott is hibádzik, rakom újra az opot. 3dmark06 nem indul, reinstall megvolt. táviratilag ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Adventi kalendáriumok
- OpenWRT topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-book olvasók
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)