- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Kebir
őstag
válasz
Egyfejű #14349 üzenetére
Annak idején, jó régen volt már, nekem is tolta desktopon recover-t (rosszabb esetben csontá fagyott), meg filmnézés közben a 2600proOC...ráadásul mikor nem volt megterhelve, ebből arra következtettem, hogy valamiért nem bírja a takarékos órajeleket, esetleg azokra vagy azokról a váltást a 3D-s órajelekre.
Megoldásom az volt, hogy egyszerűen biosban átírtam a kártya takarékos 2D-s órajeleit a kisterhelésű 3D órajelekre (300/400MHz órajelre és 1,2V magfeszültségre, ha jól emlékszem), utána évekig ment hibátlanul, igaz így lemondtam a takarékosságáról.
Ehhez azért hozzátartozik, hogy viszonylag régen vettem a kártyát, 2007-ben, eleve ilyen hibát produkált, de akkor még lehetet sok olyan bug is, amit később javítottak driverből... (de én nem fogom visszatenni az eredeti bios-t hogy kipróbáljam, hogy jó-e má' , hiszen most tökéletes)
szerk:
az volt benne a szép, hogy még a tuningot is bírta a kártya, csak az alacsony órajelváltásra volt háklis...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Dell notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Ingatlanos topic!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- Sorozatok
- 3D nyomtatás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- Update 08.19. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest