- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz@bi
csendes tag
Ez a 8.2-es driver feltette a következőt is: Earthsim. Ez mi?
Aztán még ezt is feltette: Steam - ez valami játék cucc: ezt leszedhetem?
Kösz.
-
Sz@bi
csendes tag
Oké, frissítettem. Remélem most már nem fog fagyogatni...
Köszi!! -
Sz@bi
csendes tag
Sziasztok!
Fagyogat a vadiúj gépem, és a videókártya-Catalyst-monitor illesztőprogram-monitor négyesre gyanakszom.Szóval úgy fagy meg, hogy az egér még mozog, de semmi nem reagál, majd egy 10 mp után vagy elsötétül a kép, vagy kék képernyő elött ezt írja ki:
"...
A problémát valószínűleg a következő fájl okozza: ati2dvagAz illesztőprogram végtelen ciklusba került. Ez általában magának az eszköznek vagy az illesztőprogramnak a hibájára utal.
..."
A videókarim: MSI HD 2600 XT passzív (hőmérséklet 40 fok körül, az szerintem nem gáz...)
Most úgy van, hogy a monitorom egy régebbi LG 19” crt, és egy D_SUB/DVI átalakítóval van bedugva a dvi-be. Ez nemtom jelent-e bármilyen "kockázatot".
A másik, ami okozhat esetleg gondot, hogy nincs felrakva a monitor illesztőprogramja (leszedtem, mert rossz az ICC profilja). Tehát most, mint alapértelmezett monitor fut. És a Catalyst-ben is Default VGA monitorként van csak (bár ha jól emlékszem, amikor fent volt a driver, akkor is Default VGA-t írt ki…)
Hát röviden ennyi, plíz help. Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest