- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LK
addikt
Sziasztok! Nagyon jó a topic sokat lehet belőle tanulni. Más...Bootoláskor felpörög pár másodpercig a venti. Ez normális? Rivatuner szerint megy a venti,de azért mégis elgondolkodtat
-
LK
addikt
Milyen demóban? Én holnap már játszok is a fullll játékkallll,de nem azért mert a fejlesztőgárda egyik tagjának a rokona vagyok
Csak még 6 órát sorban kell állnom a Torrrent Kft. boltjában, ott van a nagykörúton.De tudom nem vagyok ezzel egyedül.
-
LK
addikt
Sziasztok! Jövő héten veszek Sapphire 2600xt-t. Külföldi tesztoldalakat is megnézve 8600gt körüli teljesítményt nyújt.Viszont,ha nem kapcsolja be valaki az élsimítást,akkor megtáltosodik. A javuló driverekkel tovább nő a különbség.Szóval mindezzel együtt olcsóbb 3ezerrel mint a 8600gt.Szerintem megéri 21900-ért! Típushibáról, rossz széráról tud valaki?
-
LK
addikt
Sziasztok! Egy Sapphire Radeon 2600 Pro DDR2-vel Mennyivel lehet lassabb egy DDR 3-asnál, illetve melyik Nvidiás és Radeonos kártyának felel meg? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest