Hirdetés
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LK
addikt
Sziasztok! Nagyon jó a topic sokat lehet belőle tanulni. Más...Bootoláskor felpörög pár másodpercig a venti. Ez normális? Rivatuner szerint megy a venti,de azért mégis elgondolkodtat
-
LK
addikt
Milyen demóban? Én holnap már játszok is a fullll játékkallll,de nem azért mert a fejlesztőgárda egyik tagjának a rokona vagyok
Csak még 6 órát sorban kell állnom a Torrrent Kft. boltjában, ott van a nagykörúton.De tudom nem vagyok ezzel egyedül.
-
LK
addikt
Sziasztok! Jövő héten veszek Sapphire 2600xt-t. Külföldi tesztoldalakat is megnézve 8600gt körüli teljesítményt nyújt.Viszont,ha nem kapcsolja be valaki az élsimítást,akkor megtáltosodik. A javuló driverekkel tovább nő a különbség.Szóval mindezzel együtt olcsóbb 3ezerrel mint a 8600gt.Szerintem megéri 21900-ért! Típushibáról, rossz széráról tud valaki?
-
LK
addikt
Sziasztok! Egy Sapphire Radeon 2600 Pro DDR2-vel Mennyivel lehet lassabb egy DDR 3-asnál, illetve melyik Nvidiás és Radeonos kártyának felel meg? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest