Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VW_Beetle
tag
Na nekem megint újabb örörm a 8.2-es Catalsyt után plusz 3 FPS-el tolom a CS-t és a Bioshockot meg plusz 2-vel ez már valami
-
VW_Beetle
tag
Én meg most gondolkozok egy 8800GS vételével, de nincs szívem ezt a kis drágát eladni
-
VW_Beetle
tag
válasz
barnam_ #7049 üzenetére
Szép nagyon.... na és egy érdekesség minden simán ment erre ma ugy 16 körül videokari eléggé furákat mmávelt ki-majd bekapcsolom ugy 2 óra külömbséggel erre belép és pár másodperc mulva összeeset a kép.. jó okés ezt 4x eljátszotta begurultam kivittem lehűteni... betettem a fagyasztóba
aztán BIOS reset... na hát semmi ujraraktam a Winfost erre most jó wááá és emiatt odalett 3 filmem ez mitől lehetett kérdem én
??
-
VW_Beetle
tag
ÉS még1x köszönöm a segítségeteket
-
-
VW_Beetle
tag
Más programok amik kérnek .Net-et azok meg simán mennek
-
VW_Beetle
tag
Magyar a win, de Net 3.0-at hazsnálok és az is magyar
-
VW_Beetle
tag
NA ez mitől van nékem.. és erre mi a megoldás??-> [link]
-
VW_Beetle
tag
Leteszteltem a HD2600XT-mel a Crysist az új 8.1-es driverrel Vistán na egy kicsit fura de őssz vissz 2 FPS külömbség jött ki, de COD4-nél már 4
CS-nél meg még mindig 70FPS FULL HIGH minden
-
VW_Beetle
tag
Na sikerült 915 fölé húzni a picit 925-re ment fel tudom nem sok de 3dMark06-ot viszsi csak az a baj hogy a lapom nem engedi a prochuzást ClockGen-el megpróbálom megy majd ki és bekapcsolom és akkor sipit és kész reset bios
most akkor vehetek új alaplapot??
-
VW_Beetle
tag
Sziasztok na nekem az lenen a gond hogy sok tesztben olvastam hogy a HD2600XT-m Sapphire megy 900MHZ-en a memory clock de ezt amikor feltesezm oda akkor még megy de jtáékot elinditok és vége kiüti magát
Ja és hogyna tudta az egyik uriember 11 ezres értéket a 2600por-jával
Nekem 4200-os procival 2 GB Ram és egy meghuzatott 887-ig VGa-val kaptam 5k-s értéket
-
VW_Beetle
tag
Nekem az a bajom hogy amikor felhuzom a memoryt 900MHZ-ig aztán elinditoma tezstet a felnél kifagy de szerintem ez nem a max a cuccnak vagy igen??
-
VW_Beetle
tag
Nekem az a bajom hogy Catalytnál egyzserűen átállitom az órajelet és mindig visszaugrik eredeti állapotra ez mi miatt van??
-
VW_Beetle
tag
válasz
Ace Ventura #4129 üzenetére
Szia vegyél nyugodtan nagyon jó vétel olcsó és szuper én szeély szerint javasolni tudom
-
VW_Beetle
tag
Ahogy látom akkor még én örülök az 5453-as pöttyös eredményemnek
-
VW_Beetle
tag
én is azt ami nem akármi egy gyöngyszem
az első DX10-es karim
-
VW_Beetle
tag
Na ma is történt egy csoda fetudtam huzni a VGA-t kemény 20 perc játék erejéig 921/876Mhz-re nagyon örültem aztán lefagyott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 4080 Ventus 3X OC 16GB GDDR6X - GARANCIÁLIS - ELADÓ
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ASUS TUF GAMING 3080 10g - 6 hónap garanciával
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest