- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daffit
tag
Szeretném megkérdezni, hogy kinek mi a tapasztalata a kártyával. Nekem egy kicsit csalódás (sajnos).
Három hónapja használom és a teljesítményben nincs problémám, ebbe csak az OPrendszer tud beleszólni, mert Vista alatt sokkal kisebbek az FPS-ek.
Ugyanakkor az árnyékokat nem tudja rendesen megjeleníteni. A legfeltünőbb a MOH Airborne-ban van. Ott feketék az emberek, ha árnyék vetül rájuk. Ugyanakkor a NFS:MW és Stalker-ben is vannak érdekes árnyékok (Beállítás: 1024x768, max kivéve AA). Oblivion gyönyörű, ott nincs ez a hiba.
Stalker Dynamic lights-ban nagyon szép.
Aki kártyát akar venni, azt nem akarom elrémiszteni, mert NAGYON megéri. Egyedül az árnyékokkal vannak gondok.
(lehet, hogy lecserélem majd egy 8800GT-re) -
Daffit
tag
Elolvastam a pár sorral lentebb lévő cikket a 2600 pro/xt vs. 8600 gt/gts -ről.
Ott győztesként a 8600gts-t hozták ki, mivel csak kevéssel drágább a 2600xt-től (~30 USD). Nos itt MO.-n én úgy látom, hogy kb 15e Ft különbség van és ez kb 70USD. Tényleg megéri? -
Daffit
tag
Tegnap felraktam a 7.9-et és nagyon sokat dobott a játékokon. Bár a Dirt továbbra is ratyi, de ez nem a kártya hibája.
Asszem' az Ati-s srácok most nagyon jó kis meghajtót hoztak össze.
Lehet, hogy már írta valaki, de régen voltam itt és nincs kedvem teljesen visszaolvasni, de így mennyire hozza be a 8600GTS-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honda topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest