- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amné
csendes tag
Ultimate megvan otthon, majd azzal jövőhéten, mert akkora tudom elhozni az albiba, a Hiren'a BootCD-t szedem most épp
-
Amné
csendes tag
De figyelj VaniliásRönk! A karin, nincs külön tápcsatoló, tehát olyan sok fesz.-t nem is kéne felvennie, meg sztem nem is vesz mikor eddig max. 58 fok volt a referencia hűtővel. Annyit meg csak elbír a táp... Hát, fel nem adom, agyalok még, vagyis azt csináltam és arra gondolok még lehetséges vajon, h a vinyó vagy memória hibázik, mert kék képernyőnél játékok futtatása közbeni kifagyáskor pl ''ati2dvag''-t nevezett meg hibaforrásnak, tehát vmi ATI driver a hunyó, viszont Windowsból való fagyás után azt hiszem szimplán csak számjegyekből álló talán 3*8-as hibaforrást jelölt meg. Ez tudtommal a memória. Nah, erre jöjjön rá vki!!!
Azért kössz az eddigi tippeket!
(7végén megyek haza albiből és tesztele gőzerővel...) -
Amné
csendes tag
Basszuuuus! Akkor azért futnak tovább az egyszerűbb (grafikájú) játékok ( mert ezekhez kevessbbet vesz fel a kártya) ???
-
Amné
csendes tag
Köszi mindenkinek aki eddig válaszolt.
Ha tényleg ennyien mondjátok már muszáj leszek megnézni azt a deer 400-ast. Egyébként Komplikatonak olyan szempontból igazat adok, h haverrel rakattam össze a konfigot aki szintén számítógépes boltban dolgozik, azt mondta, h ennyi pénzből amiből össze kellett hajítani a gépet ez az az erőforrás amit ajánl, mert vannak ettől ennyiért gyengébbek is és sztem nem vágna át ezzel...
Még egyszer köszi mindenkinek, és remélem igazatok lesz -
Amné
csendes tag
Jah a rendszer: AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual Core proci, 1 Giga Kingmax RAM, ABIT KN9 Ultra alaplap, 400W-os effektív!!! teljesítményű Deer táp, a többi meg mind1, nem?
(Windows XP SP2) -
Amné
csendes tag
KÉREK bárkit aki tud segítsen, már teljesen kikészültem. Körülbelül 2 hete vásároltam 1 (Sapphire) HD 2600XT DDR3 256MB kártyát. Van benne HDMI, HD Audio támogatás.
A rendszer sem stabil, néha gondol 1et és kifasgy vagy újraindul, játékoknál pedig teljesen kész. A kártya egyébként tudja azt a képminőséget amit várok tőle, rettentő szép a grafika bármelyik játékban (már amennyire HRD-rel élsímítás nélkül / HDR nélkül full élsimítással lehet). Na, a lényeg, h 1 game-mel sem tudtam még 5 perc-nél többet játszani, mert állandóan megfagyot az egész masina, máskor csak újraindult, néhány alkalommal pedig bedobta a kék képernyőt
.
Nem vagyok képes zöld ágra vergődni vele. Biztosan a kártyával lehet a gond. Próbáltam húzni...ugyan ez, adtam neki több fesz.-et...semmi változás, az összes kiadott 7.x-es drivert felraktam...semmi érdemleges különbség bármelyik vezérli, CCC tök mind1 fönn van-e, meg bármi más ATI által kiadott progi, ugyan az. Fast write-ot meg nem találok az abit bios-ában ( =>hülye vagyok? ) BÁRKI tud újat kérem segítsen!!!!!
Köszi előre is!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Parfüm topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Asus Dual GeForce GTX 1650 OC Edition 4GB Garanciával!
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GARIS - MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 10 GB
- EVGA GeForce RTX 2080 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest