Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Régi Gépterem: 386
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amné
csendes tag
De figyelj VaniliásRönk! A karin, nincs külön tápcsatoló, tehát olyan sok fesz.-t nem is kéne felvennie, meg sztem nem is vesz mikor eddig max. 58 fok volt a referencia hűtővel. Annyit meg csak elbír a táp... Hát, fel nem adom, agyalok még, vagyis azt csináltam és arra gondolok még lehetséges vajon, h a vinyó vagy memória hibázik, mert kék képernyőnél játékok futtatása közbeni kifagyáskor pl ''ati2dvag''-t nevezett meg hibaforrásnak, tehát vmi ATI driver a hunyó, viszont Windowsból való fagyás után azt hiszem szimplán csak számjegyekből álló talán 3*8-as hibaforrást jelölt meg. Ez tudtommal a memória. Nah, erre jöjjön rá vki!!!
Azért kössz az eddigi tippeket!
(7végén megyek haza albiből és tesztele gőzerővel...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- Elektromos autók - motorok
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Packeta
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest