Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
master(én)
tag
én úgy oldottam meg h találtam itthon olyan vastag tollbetétel ami a borda közé és a venti csavarhelyébe nehezen belecsúszik.. és felnyomtam rá.. leolvadni nem fog
és tartja.. már kb 5napja van úgy feltéve.. először csavarral próbálkoztam de az tényleg szedi a festéket..ezért inkább elvetettem.. 
-
gaborbol
őstag
Nekem az eladó mondta,hogy, ha ők raknak össze koplett gépet akkor ők,felcsavarozzák rá. Ezt követően én is simán rácsavaroztam .Nem kötelező,akár 140-es gyorskötözővel is lehúzhatod a rácshoz.
(Ha szólank azért mert, egy darab vasról lejött a festék 1-2 miliméteren, és ezért nem garis,jól körberöhögöm őket.Kb olyan,veszek egy autót motorhibás lesz,de nem javítják mert karcos a motorgépháztető....
De menj bizosra,gyorskötöző

-
athomi
veterán
Joggal mondhatják, hogy a kártyát nem küldik garira, mert felületi sérülések érték.
FreeZer25: Kiegészíteném előző mondókám azzal, hogy a 7600GT-t inkább hagyjad, mert elég drágán lehet hozzájutni az AGP-s verzióhoz, a 2600XT meg sokkal erősebb nála, de még a 2600pro is jobb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
es szep a graf! ilyen:

és tartja.. már kb 5napja van úgy feltéve.. először csavarral próbálkoztam de az tényleg szedi a festéket..ezért inkább elvetettem..