Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
''Az Xpertvision miért lenne hibás? ''
Én nem mondtam, hogy hibás csak azt, hogy ők nem hívtak vissza kártyákat, de valószínű, hogy nem is kellett. Én már beüzemeltem kb. 3 hete egy ExpertVision kártyát, írtam is róla, annak azóta semmi baja, tökéletesen müxik. De egy másik ismimnek viszont marha érdekes jelenségeket produkált (csíkozódás, textúrahibák), majd garó lett belőle... De ez még kevés, bárminemű következtetés levonására. Sőt az is lehet, h a Sapphire kártyáknál jelentkező hibáknak (nem az összesnél) semmi köze sincs az AMD hibához, egyszerűen vmit eltolt a Sapphire néhány kártyánál, ozt annyi.
Szal ne para, csak én kombinálok...
-
KrAt
veterán
Lehet rájöttem vmire

Nézem az új beta everesttel, és 16% ventiforgást ír. Elkezdtem mozgatni ablakokat (jobb terhelést nem találtam ki
) és felment a GPU terhelés 40-50%-ra, és egyszercsak ez fogadott:![[kép] [kép]](http://img511.imageshack.us/img511/1338/ati1tt3.jpg)
De a venti forog rendesen. Lehet, ez kavar be? Fokilag jó (37fok)
[Szerkesztve] -
noral
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem gondoltam hogy ilyen olcsón jutsz diszkrét VGA-s notihoz... 
Azért 2600-zal sem olyen vészes egy noti (a különbség meg...), MSI van már

úgyhogy innentől felejtős amit írtál, mert kb. 4k-val fizettem érte többet..