Hirdetés
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bolcsodal #7472 üzenetére
Le kelett volna fényképezni, mert uninstall után nekem 2d-ben pl. mozilla ablakból etüntek a gombok, színek, mintha sosem lettek volna ott, aztán variálódtak attól függően, hol volt az egér... Egyébként most újra meg fogom próbálni, mert jelenleg egyik driverrel sem vagyok képes CoD UO-t v. CoD2 -őt játszani, rendszerint random módon vagy 1-2 per után megfagy, vagy 1 órás intervallumon bellül. Előállt olyan jelenség, hogy éppen jeepben ültem CoD UO-n, erre játék megfagy, kép kimerevedik, de a kocsi motorhangja még két perc múlvi is változott...
Valószínüleg ez a codos probléma is csak engem sújt a komplett játékostársadalomból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Filmvilág
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- Linux kezdőknek
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest