- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajafix
addikt
válasz
fagy53 #12661 üzenetére
"Pont az a lényeg, hogy egy 2600XT alatt mennyi a különbség a procik között. Tehát e-mellé a VGA mellé elég-e már egy E1200, vagy nyerhetünk még valamit egy E4500-al."
épphogy a VGA is lényeges, az a kérdés most, hogy a topik címadó kártyájához milyen proci elég? Merthogy "egyensúlytalan" rendszert nem érdemes építeni, mert "mert nem mindenki E8xxx-el vagy Quad-dal indít....! "Azaz melyik porcesszorral optimálisabb, gazdaságosabb a 2600XT?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
fagy53 #12661 üzenetére
Közben már elindítottam a letöltést, de köszi.
Ja, és a pro street-nél van egy kis bibi, mióta felraktam a patch-ot, azóta minden beállítással 30 fps, ezt a procilimitre fogtam eddig. De most hogy feltoltam a procit, maradt minden 30fps. de úgy 30 fps, hogy meg sem mozdul a számláló. Nem szaggat az tuti, de ezt valami fps limittel vagy hogy a fenébe érték el. Úgy hogy újra kell raknom, azt is. A bioshock helyére pedig berakom a medal of honor-t, ahogy kérted, mivel valahogy nem szuperál már rendesen szegényke (kilép játék közben
), érdekes eddig ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Battlefield 6
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Formula-1
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest