Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
empir3
tag
válasz
tzsolesz
üzenetére
Tehát a monitor és a proci a hunyó. Kösz, hogy irtál de amúgy visszatérve hogy milyen driver van feltelepitve én azt raktam fel amit vele adtak és egyesek szerint azt nem szabad. Szóval ha volna egy nagyobb monitorom és egy jó procim akkor ezzel a "gyári" driver-el is tökéletesen kellene müködjön, tehát nem kell frissitgetni a drivert. Jól gondolom?
Szerkesztve: Amúgy az elöző videókártyámon egy ati 9550-esn 800x600-on jol futtak a játékok csak azaz hogy ezt a kártyát 4 évvel ezelőtt vettem és a mai dolgok nem futnak rajta és azért vettem meg a hd2600xt-t. Valyon az xt nem szereti a 800x600-as felbontást? És a 9550-es pedig azzal müködött optimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- World of Tanks - MMO
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest