Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
empir3
üzenetére
Nagyobb moncsi, és nagyobb proci az megdobja. Mennyi ramod van? 1 Gb legalább elkél azért.
A 8.8-at leszeded az AMD oldaláról, és maradhat is az míg jól mennek a játékok. A gyárit meg pucold le szépen, mert már az öreg, és volt egy csomó javítás az azt követő driverek-ben, éppen a 2000-es sorozatot is érintően.

Mégvalami, nehogy bemenj egy boltba és vegyél egy P4-es procit, mert azt viszont már nem szabad. Ha használtan tudsz szerválni pár kilóért akkor jó, de többet ne szánj rá 4-5K-nál.
Sokat segítene ha kitöltenéd az adatlapodat. Milyen az alaplapod pontos típusa, proci, ram, vinyó, stb...

Szerkesztve: Amúgy az elöző videókártyámon egy ati 9550-esn 800x600-on jol futtak a játékok csak azaz hogy ezt a kártyát 4 évvel ezelőtt vettem és a mai dolgok nem futnak rajta és azért vettem meg a hd2600xt-t. Valyon az xt nem szereti a 800x600-as felbontást? És a 9550-es pedig azzal müködött optimálisan?Nem mondtam olyat hogy a 2600XT nem szereti a 800x600 felbontást, csak éppen nagy lámaság azon a grafon játszani, pláne meg egy cerka mellett. Azt is nehezen képzelem el, hogy azóta számottevő teljesítmény növekedésed lenne a játékokban.

Egyébként nekem is 9550-em volt ezelőtt, jó kis kari volt az.

Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- BOINC: compute for science
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő