Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacpas
csendes tag
Sziasztok!
Bocsesz, már egyszer beírtam ezt a topikba, csak mivel senki nem regált, még utoljára megpróbálom.
Driverproblémával küzködtem, a cod4 mindig újraindult. A Catalyst 7.10-es driver volt rajta (azt adták a VGA-hoz). Próbáltam manuálisan telepíteni a 7.14-es Catalystot (azt mondják az a legjobb AGP-hez) de nem néztem át tüzetesen az egész listát, nem találtam 2600XT-t.
Feltettem aztán az Omega 3.8.442-es driverét, ment is rendesen a játék, végig is vittem 1280x1024-es felbontásban. (előtte a Crysist is ien felbontásban vittem végig közepes beállításokon) Az mp is ment rendesen, de most ahányszor lelövök egy embert újraindúl.
Már tényleg nem tudom mi lehet a probléma...Valami jóu driver kéne hozzá? Vagy lehet h a videokártya nem kezeli jól a cod4-et?
Amúgy az ATT-ben nem lehet valahol megnézni a hőmérsékletet? Nem szeretném ha túlmelegedne a vid.kártya, nemtom mennyire kezeli máskép az omega a kártyát mint a catalyst, de sok külömbség nem lehet kötük, mivel az omega tudtommal a catalyst javítása.
Bocs a hülye kérdésekért meg a hülye megfogalmazásért csak lassan szétvet az ideg, asszittem megoldódott a probléma, most meg kezdi.
További szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Hollow Knight és Silksong
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HTPC (házimozi PC) topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- INNO3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X iCHILL X3 - Gari 2027.09.27. -ig - Eladó!
- 1080Ti FE Accelero Xtreme IV hűtővel
- Asus STRIX RTX 3060 12GB GDDR6 Videokártya!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XTX OC 24GB GDDR6 - Garancia 2026.09.10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest