- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
válasz
barnam_ #7557 üzenetére
Alakulgat, sőt igazából semmi akadája, megtaláltam a két ellenállást, elvileg a mérőpontokat is, igaz a GPU-nál csak 1,27 voltot sikerült mérnem(lehet, hogy nem jó helyen mértem
). Szóval annak ellenére, hogy úgytünik megvan minden, kissé bizonytalan vagyok, tényleg tök más az AGP-s kártya, pl. sokkal hosszabb mint a PCIe-es tesója, illetve még az is zavar, hogy idle fix 50 fok a GPU, szerintem ez kicsit sok. Na meg egy pici időzavarban is vagyok, mondjuk ez annyira nem gond. Viszont az jutott hirtelen az eszembe, hogy elküldöm a kártyáról készült képeket, bejelölöm mi hol van stb., nézd meg, ha szerinted is oké a dolog akkor megcsinálom, természetesen a saját felelőségemre. Majd beállítok egy bazi nagy turbinát
a kártya mellé míg húzom/tesztelem. No akkor este csinálok néhány jó képet, mert amit eddig sikerült, hát izé.... szar na.
Egy barátom elméletileg még ma este hoz egy 6.x(azthiszem) megapixeles gépet, azzal zsír képek lesznek.
Ha arra a mélcímre küldöm ami az adatlapodon van az jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LED világítás a lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest