- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GRaul
őstag
Anyuci lakásában élsz:S
Hát ez vicces volt.Senki se mondja Nekem h aki egyetemista vagy főiskolás nincs pénze.....
Elég sok pénzt kap az ember a fősikolától/egyetemtől.Havonta simán félre lehet tenni 5-6 ezer forintot.Lassacskán pedig lehet fejleszteni a gépet.Nekem sincs egy hű de nagy konfigom de amit tudtam rajta 3-4 hónaponta fejlesztettem.Proci, memo, vidkari.Sztem arról nem az itt lévő fórumozók tehetnek h Neked bajaid vannak a videokártyával.Keresd fel a gyártót és irj Nekik.Biztos elég sok ember panaszkodik még az AGP-s videokártyái miatt.De sajnos megfigyelhető itt az informatikában is h az ujabb technológiák miatt a gyártók sz*rnak rá a mezei júzerekre és bevételeiknek nagy részét azok a vevők képzik akik a megjelenés utáni kártyáikat megveszik 100forint feletti áron.......Sajnos ehhez hozzá kell szokni.Vagy add el a géped és gyűjts hozzá majd vegyél egy xboxot
Azzal nincs ilyen gond
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest