Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
petike2014
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Minap vettem tartalék kártyának (meg mert olcsón hozzáfértem) egy Sapphire HD2600XT 256MB-os, GDDR3-RAM-al szerelt VGA-t. Mármost ugye kirpóbálni azért csak ki kell
, mit bír, hogyan mennek a gamek stb... S már jöttek is a problémák.
1.A 3dMark06 ikonjára rákattintva kifagy a gép, kékhalál ati2vdg (azt hiszem, nem tudom pontosan). Másik alaplapban kifagy, és nincs kékhalál. Mindkét esetben ATI Cat 7.9 volt fenn.
Továbbá az első gépben ahol kékhalálozott is abban egyszer egy csíkozódást is benyomott (tipikus memihba effekt). Mindkét gépen a rendszer friss (max 1 hónapos).
Miért nem indul a 3dmark?
2.Driverben auto tuning és a manuál sem megy. Sem a Rivatuner sem az atitool betáival nem sikerült órajelet állítanom manuláisan... (mindig visszaáll alapfrekikre, vagy kapásból kifagy).
Mivel lehet húzni illetve tesztelni a kártyát?
3. 30 perc Airborn, 30 perc Bioshock semmi hiba, semmi különös észrevétel... A kártya jónak tűnik, 10 perc scan for artifact is lement 0.27b2 atitollal.
Miért csíkozódott be a kép ?
Ha valakinak van valami véleménye/tapsztalata/ötlete a fenti anomáliákkal kapcsolatos, kérem jelezze illetve írja meg ide a forumba.
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen routert?
- Bestbuy játékok
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, mit bír, hogyan mennek a gamek stb... S már jöttek is a problémák.