Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
''Akkor azért futnak tovább az egyszerűbb (grafikájú) játékok ( mert ezekhez kevessbbet vesz fel a kártya) ???''
Az attól függ mit értessz egyszerűbb garfikán, de igen lehetséges.
am ha nincs külön csati akkor az azt jelenti, h maximum 75W a fogyasztása, csakhogy a vedoókártya + proci már 140W környéke full üzemben. És azt hozzá kell tenni h ezek az alkatrészek a máspdperc tört része alatt többször esnek min ill max. fogyasztás közötti részbe, erre vannak a kondik, de ők is kifutnak ha a táp nem tudja ellátni az igényeket, a kell a kraft, nem kell a kraft ''üzemmódból'' ki-be kapcsolgatni.
Rengeteg gépet pakolok össze és előferdűl h spórolni kell, tapasztalatom szerint pl. a codegen jobb volt mint a deer, de 2 éve nem pakoltam codegent, lehet h a régebbiek jobbak voltak... manapság inkább kisajtolok egy 6-7 ezret és rakok egy normálisabb tápot, csak mesélni kell a szép kivirágzó kondikról, füstölgő vinyókról a sok fontos adattal és máris lesz rá pénz...
ez kb. olyan mint veszek egy jó autót, és rárakok egy gagyi gumit, csak nem fog csúszni télen az út és akkor megúszom...
Én megnézném a hűtést is, a leírásodból itélve x idő után adja fel... Lehet, h gyárilag rossz a paszta, beszáradt és elemeli a bordát, mert láttam ilyet is.
Csak kikaptam az nVidia-t be az Ati-t, driver uninstall, catalyst install és semmi baja. Nekem még 10 év alatt nem kellett kártyacsere miatt új win-t felrakni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Igen komolynak látszó tapipad fortyog a Hyper boszorkánykonyháján
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest