- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
''Akkor azért futnak tovább az egyszerűbb (grafikájú) játékok ( mert ezekhez kevessbbet vesz fel a kártya) ???''
Az attól függ mit értessz egyszerűbb garfikán, de igen lehetséges.
am ha nincs külön csati akkor az azt jelenti, h maximum 75W a fogyasztása, csakhogy a vedoókártya + proci már 140W környéke full üzemben. És azt hozzá kell tenni h ezek az alkatrészek a máspdperc tört része alatt többször esnek min ill max. fogyasztás közötti részbe, erre vannak a kondik, de ők is kifutnak ha a táp nem tudja ellátni az igényeket, a kell a kraft, nem kell a kraft ''üzemmódból'' ki-be kapcsolgatni.
Rengeteg gépet pakolok össze és előferdűl h spórolni kell, tapasztalatom szerint pl. a codegen jobb volt mint a deer, de 2 éve nem pakoltam codegent, lehet h a régebbiek jobbak voltak... manapság inkább kisajtolok egy 6-7 ezret és rakok egy normálisabb tápot, csak mesélni kell a szép kivirágzó kondikról, füstölgő vinyókról a sok fontos adattal és máris lesz rá pénz...
ez kb. olyan mint veszek egy jó autót, és rárakok egy gagyi gumit, csak nem fog csúszni télen az út és akkor megúszom...
Én megnézném a hűtést is, a leírásodból itélve x idő után adja fel... Lehet, h gyárilag rossz a paszta, beszáradt és elemeli a bordát, mert láttam ilyet is.
Csak kikaptam az nVidia-t be az Ati-t, driver uninstall, catalyst install és semmi baja. Nekem még 10 év alatt nem kellett kártyacsere miatt új win-t felrakni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- LED világítás a lakásban
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest