- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buldex
csendes tag
válasz
Create. #3498 üzenetére
Csatlakozom. Nemrég nekem is voltak hasonló problémáim egy másik alaplappal. A BIOS-frissítés csodát tett a géppel.
Valaki már írta, hogy talán nem szereti ezt a kártyát az alaplapod. Ez is előfordulhat.Nekem egyszer volt egy ECS K7S5A alaplapom. Az állandóan fagyott az ATI kártyákkal. Mivel akkoriban csak egy gépem volt itthon, azt hittem, minden ATI kártya ilyen problémás. Pedig csak az alaplap nem szerette valamiért. Aztán vettem egy másik gépet használtan, abban is K7S5A volt, de már egy újabb BIOS verzióval, és láss csudát, gyönyörűen szuperált benne a Radeon 9600XT!
Szóval hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Nikon DSLR topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest