Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
efegyke
tag
Hello!
Már megint gondom van.Felraktam a Pro Streetet a gépemre és mikor indítanám lemegy a video és a főmenüből újraindul a gép(a demonál is ezt csinálta).Aztán ráöttem hogyha a biosban az "AGP Aperture Size"-t feljebb veszem 32MBról akkor nem lép ki és fut.A következő gondom akkor támadt mikor elindítottam eg versenyt.2-3másodpercenként akad a játék(a demo is akadt de az még jobban
)Namost ezen feldühödve elezdtem monitorozni a gépet kderült hogy a proci 100%on van.Aztán levettem 640be is ott is ugyanez volt.nem akarom elhinni hogy procilimites mert a procim megfelel egy felezett gyorsítótáras A64 3000+-nak,így húzva meg egy 3500+ szintjén van simán.haverom 3ghzes Northwoodjával 1 giga rammal egy X800GTOn gyönyörűen fut maxon,akkor nálam is mennie kéne.Ugye igazam van és várjam az új Drivert nyugtassatok meg

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)Namost ezen feldühödve elezdtem monitorozni a gépet kderült hogy a proci 100%on van.Aztán levettem 640be is ott is ugyanez volt.nem akarom elhinni hogy procilimites mert a procim megfelel egy felezett gyorsítótáras A64 3000+-nak,így húzva meg egy 3500+ szintjén van simán.haverom 3ghzes Northwoodjával 1 giga rammal egy X800GTOn gyönyörűen fut maxon,akkor nálam is mennie kéne.