Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Wendelke #12797 üzenetére
25-30 fps ez a határ, az ember szemétől függ. (FPS = teljes képkocka per másodperc)
Régi TV-k pl. másodpercenként 50 félképet rajzolnak ki, így jön össze 25 fps. Na ez már zavarja az én szemem.
100Hz-es tévék meg másodpercenként 100 félképet, így 50fps-nek vehető elvileg.
(félkép: minden második sort rajzolnak ki, ami a szem tehetetlensége miatt számunkra nem tűnik el, amíg kirajzolódik a következő félkép)Azt meg, hogy ténylegesen mennyi fps-t látsz, azt a monitorod megjelenítő képessége dönti el, jellemzően 50-100Hz frissítés között dolgoznak, de ezt majd valaki megmondja, hogy konkrétan mennyi fps-t jelent.
Lényeg, h. stabilan 30 fps fölött marad a játék, akkor minden rendben lesz.
gbors: aki pl. Diablo3-at szeretne játszani, az inkább HD kártyát vegyen, én pl tuti fogok vele játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest