- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Martin2004
tag
válasz
katt777 #32480 üzenetére
A sata4-es csatira sikerült feltennem a kábelt. A Firewire kábelét meg kihúztam a két felső házmerevítő áthidalás közül, és azok előtt vezettem el, így már feszülés nélül csatkaoztatható a másik vége
A kártya vége modt a bedugott SATA csati miatt kicsit elhajlik, de remélem kibírja. A kártya kivételét még meg kell tabulnom, de remélem nem lesz rá szükség.
-
Martin2004
tag
Na, jól megszívtam a 4850-es Giga passzív karesszel.
1. A kártya vége belelóg a SATA4 fölé (Balfék ASUS-ék 6 db portot 3 irányba szereltek fel.
P5Q Deluxe) lehet, hogy később kellene a port.
2. a Stacker 830-as házam firewire kábelét le kellett húznom a lapról, mert a kártya végét nem lehet megkerülni a kábellel, ahhoz az túl rövid, mert jó magas a ház.
3. se pci slotom, se pci-e 1 x slotom nem maradt. Hála istennek egyelőre ott az alaplapi hangkaresz.Be lehetne tenni aaz tenni a kártyát a fekete slotba?
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged