- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Vincsó
aktív tag
Hali!
Van egy Hd-4850-em , na mármost.. néha produkál olyat, hogy kikapcsol a monitor játék közben. igazából két játék volt aminél ezt csinálta, Clear Sky, Far Cry 2. Valakinek volt hasonló tapasztalata? Remélem nem a kari rossz, becsődölt a bolt ahol vettem és nem intézi senki a garit...
-
Vincsó
aktív tag
Nemrég vacilláltam az 512 MB-os és az 1gigás 4870 között úgy látom mindenképp megérné a nagyobb memóriával szerelt a nagyobb felbontás miatt. Már csak az a kérdés, hogy ilyen az összes 1gigás Sapphire? Mert ez még tetszetős is.
-
Vincsó
aktív tag
Sziasztok
Érdemesebb 4870-et 1Gb memóriával megvenni? 1920*1200-as felbontásban használnám.
-
Vincsó
aktív tag
Nos, olvasgattam a topikot, hogy hibásodnak meg a 4850-es karik. Nekem is ilyen van méghozzá Saphirre és nekem is gondom van a kártyával. Hol kifagy 2 perc játék után jol 10 perc ez változó. Melegedést nem tapasztaltam Clear Sky 1920*1200-ba max 85 fokot mértem
Igaz az idle állapot is 82-83 -fok (ez nekem kicist fura). Amit még tapasztaltam, hogy windowsba is rendetlenkedik néha: szétesik a kép és átvált valami nagyon kicsi felbontásba és szintén lefagy.... Azt hiszem gariztatom és megpróbálom becserélni egy 4870-re....
Aktív témák
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest