- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
Palix
csendes tag
Sziasztok!
HIS HD4850 iceQ4 - 512es karira szeretnék befektetni, és nem kapni annyira sok helyen engem az érdekelne hogy az Excalibur az mit fed minek biggyesztik bele egyes webshopokban.. mert igazából nem látok különbséget de érdekelne ha van.. na csak ennyi ha valaki tud valamit írjon thx.
-
Palix
csendes tag
GIGABYTE R485ZL-512H HD4850 512MB PCIE ----- Ezzel van valakinek tapasztalata, nekem ez a legszimpibb, zalman hűtés. Nemtudok dönteni. Mi az baszolút tuti márka? Elérhetőbb áron..
-
Palix
csendes tag
Oké ezt én is éreztem ;D
Hever még itt egy 400as mercury, azzal se vagyok beljebb tudom de legalább biztonságosabb addig? mert az e8400 is csak most veszem pénteken, azt csak kibírja a táp nem? És Spapphirenál mi az h. dual slot avassatok már be, amúgy crossos a lapom de az még ráér, táp meg hx520 lesz sztem aztán békesség. És nektek nagyon hangos a kari amúgy? Lala neked? Mert valami barátnőbarát gépet próbálok itt összerakni.. -
Palix
csendes tag
Sziasztok.
A közeljövőben szeretnél VGA-t újítani. 4850 vagy 4870 között próbálok dűlőre jutni, és főleg a márkák között.
Van egy olyan opció hogy: Gigabyte GV-R485-512-HB (HD4850, 512MB) -> ez 37k kerekítve. Sapphire, MSi, Asus.. ? Szempont ugyanakkor hogy ne legyen nagyon hangos, mert olyan jó halk most minden. proc e8400 xal kihajtja mind2t sztem. Akkor tehát 4870ből volna Gigabyte 512es ->53k avagy Sapphire 54k (AlienComputer).
400as Codegen táp van most a gépbe. Kérdés hogy eviszi e egyáltalán a 4870et. Vagy inkább táp+4850 kombó legyen. meg hogy meg ér e 17k különbséget a 4870, azért énse úszok a pénzbe, csak most akkora játékdönping lesz hogy muszáj vagyok újítani. Melyik márka /hűtés jó? Nem szeretném bütykölni ha nem fontos. Se húzni. Csak hogy legyen egy aránylag nem túl hangos VGAm amivel elvagyok egy darabig. Tapasztalatok kinek mi jött be? Tényleg érdekel, írjatok, köszi.
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- E-roller topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!