- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
L4R$()n
tag
Sziasztok !
Hétfőn ( de lehet, hogy még Pénteken) megérkezik az Artic Cooling Twin Turbo-més a kérdésem, akinek van ilyen az írja már le, hogy a felszerelése zökkenő mentes? Egyedül csak az egyik RAM sünire kell vigyázni, ami a heatpipe útjában van, minden más megy jól? Megvagytok vele elégedve? Abszolút kezdő vagyok, nem csináltam még hűtőcserét, most is elsőnek úgy gondoltam, hogy beviszem a boltba a gépet és majd ott felszerelik rá, de akkor én semmi tapasztalatot nem szerzek vele, úgyhogy úgy döntöttem, hogy én fogom felszerelni
Előre is köszönöm -
L4R$()n
tag
Sziasztok !!!
Ma megrendeltem egy AC Twin Turbo-t és a kérdésem az hogy ugye ez nem lóg le a kártyáról
vagyis magyarán ettől nem lesz hosszabb a kártya
-
L4R$()n
tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte 4850-em 1 slotos hűtővel, ami játékok közben 90-100 fok körül mozog
. A kérdés az lenne, hogy milyen hűtőt ajánlanátok rá, aminek a szerelése zökkenőmentes, halk és jól hűt ? A hangja nagyon zavaró, mikor kb 80 %-on teper, hát már majdnem kiugrok az ablakon, olyan hangos, ezért mostanában, mindig csak fülhallgatóval játszok, mert nagyon zavaró
Válaszokat előre is köszi -
L4R$()n
tag
válasz
kaoszpapja #42179 üzenetére
Nekem referencia Gigabyte-om van és Grid közben (minden maxon) 60%-os ventivel olyan 94 fok, de az tényleg igaz, hogy ez a játék izzasztja meg legjobban a karit
Amúgy a hűtőcsere accelero-ra zökkenőmentes?
-
L4R$()n
tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte 4850-es videókártyám, referencia hűtővel. Elég magas a hőmérséklete a GPU-nak, 80 fok ha sima gyári beállításokkal megy, ezért kicsit hozzá nyultam a CCC ben a ventiszabályzáshoz és egyből 58 fok lett üresjáratban (így még nem hangos). Namár most a kérdésem az lenne hogy hány fokig bírja a GPU? Gondolom lekapcsol magától ha eléri azt az értéket, mert néha játék előtt elfelejtem a CCC ben följebb venni a fordulatot és akkor eléri a 96 fokot is ( ez idáig 2 szer fordult elő )
Szóval meddig bírja? Valahol olvastam, hogy a GPU kb 120 fokig mehet, na de ugye vannak a GPU környezetében egyéb alkatrészek is
Bocsi ha értelmetlen, amúgy csak kíváncsiságból kérdezem.
-
L4R$()n
tag
Hi all!
64 bites Vista alá tudtok mondani olyan programot, amivel a 4850-em ventillátorát szabályozni tudom? Eddig Ati Tray Tools-t használtam de az sajnos nem működik 64 bites vistánElőre is köszönöm
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- E-roller topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!