Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
katt777
félisten
Én aztán lesz.rom a CoD4-et!
Macka: ATI uninstall ALL, restart, aztán driver sweeper, restart, aztán reg. pucolás, és restart.
HOGYAN LEHET LETÖLTENI AZ AVIVO PACK-EKET ÉS A HDMI DRIVEREKET? Nálam csak kérdőív jön be, aztán semmi, meg biztonsági figyelmeztetés a FFoxtól akamai.net-re, és engedélyezni sem tudom.
Pedig az AVIVO nagyon kéne. Ha valaki leszedte, és feltöltené az xp x86, valamint a vista x86 & x64 avivo pack-eket mondjuk rapídsörre, megköszönném. Vagy ha tudtok használható linket. -
katt777
félisten
Némelyik kártyán KELL is, ezt a gyártók jelzik. ASUS, Sapphire, és GB bizonyos modelljeiről biztosan tudok. TPU-on ott van minden a bios-okról, csak rá kell kattintani a "details"-re. Amúgy érdemes vigyázni velük, mert mostanában piszkosul felhígult. A lényeg nem a bios számában van. De modolhatod is a sajátodat, amennyiben szükségét érzed, viszont ATT-szal szabadulhatsz csak meg a powerplay baromságaitól (órajel- és hűtésugrálás).
Giot: Hát, érdekes döntés lett. VGA-vezérelt hűtés miatt?
Bluegene: Látni is az arcodon, hogy már most sírsz!
Amúgy azt én sem értem, hogy annyi rossz tapasztalat után miért vesznek emberek 4870-re TT-t. Attól, hogy kompatibilis egy hűtő, még csak rászerelhető, nem feltétlenül jó is. (Mondom ezt Giotnak.)
Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Automata kávégépek
- Spórolós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- MSI GeForce GT 710 2GD3H 2GB GDDR3 64bit
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pedig az AVIVO nagyon kéne. Ha valaki leszedte, és feltöltené az xp x86, valamint a vista x86 & x64 avivo pack-eket mondjuk rapídsörre, megköszönném. Vagy ha tudtok használható linket.