- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Dj Dekko!
őstag
Ez Szerintem teljesen olyan mint a kocsi!...
Suzuki mindenki fikázza... valakinek egész életét kiszolgálja keveset fogyaszt semmi baja... valaki gajba vágja * meghal összetörik...
Vélemény szerint a gainward minőségi termék első között volt a tavalyi felmérés alapján!
Asus meg majd az utolsó helyen... ezt meg azért tudom megvétozni mert nekem csak asus lapom volt .Rog... 8 lapból 1 halt meg (bios frissítés miatt... nem tetszett neki)
DE semmi ...
Volt inno3d kártyám..rengetegmit mondtak? ÁHH ILYEN NE VEGYÉL SZAR FUJ meghal... több évet bírt még most is megy kolegánál...
Sapphire Radeonból is volt rengeteg termékem... és eddig semmi bajt nem vettem észre... amúgy meg érdemes nézni azt is hogy egy adott gyártó hány kártyát ad el és úgy milyen statisztikát csinál.. pl elad a gainward 1 millió kártyát abból 20 ezer szar... vagy elad a sapphire radeon 4 milliót és abból 400 ezer szar... ;*nah jó ez csak egy pl.. volt.. Ilyenen fölösleges vitázni...
mindenki a saját tapasztalatára alapoz... lehet más azt mondja ilyet ne vegyél NEKEM 1 SE HALT MEG... nincs semmi bajom vele. Bár azt szokták mondani az ember a hibáiból tanul.. az okos meg a máséból#50038) Laraxior
Wáááá de jól néz ki Olyan kell nekem isjó lesz a Párjának!
-
Dj Dekko!
őstag
Szerintetek elképzelhető hogy a következő generációs Ati Radeon Kártya az 5xxx Nevet viselő darabocska. Képes lesz akkora teljesítményt elérni egy magban? 40nano, mint 2 darab HD 4870 es ? ! ! ! pletykálnak ilyet már a Dx11 esről. Én úgy tudtam hogy problémák vannak a 40 nanó (ennyire extrém vga legyártásában hiszen az nvidia is alapfokról kezdi *notbook stb... )
Tudom nem nagyon ide tartozik csak kíváncsiságból írtam, kérdezném!
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
8nemesis8 #49976 üzenetére
Hát nekem a HD 3870 X2 probáltam annak 1G volt állítolag... megette vacsorára ... nem elég hogy akadt ... fullon játszhatatlan tempót tudott produkálni
8800 GTX 768M ... mediumon elment de úgy akadt azzal is... eddig amivel csak probáltam akad...valamiért .. 9800 GX2... úgy szintén...vagy csak én vagyok hozzá bénade akad
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
8nemesis8 #49962 üzenetére
Persze. Már 4870 512M Zuzok. Ez előtt egy HD 3870 X2 volt, mindenki mondta hogy nem érdemes váltani ne ugorjak bele a cserébe.
CrySis Minimum fps nővekedés brutális szintű volt. Full akcióban 28 - 30 fps nél meg áll..
HD 3870 X2 * tankosoknál gondolt egyet 10 Fps...akkor ez hány % gyorsulás?????
Lehet nem szalad fel 45 - 50fpsre. Viszont brutálisan viszi és stabilan JÁTSZHATÓAN!
Másfelöl Nincsenek szarakodások azzal hogy bocs * stalker nem megy a crossfire játszhatatlan a clear sky fullon stb
Érdemes váltani!!!!! és nem csalódtam a kártyában. egyedül a 3dMark06 ban kaptam kevesebb pontszámot.... De logikus 2gpu vs / 1 Gpu ott kb ennyit számít... Viszont nem Dmarkra vettem 4870 est
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
8nemesis8 #49936 üzenetére
Igazából a minimum fps nagyon jó a volt HD3870 X2 höz képest.
Tehát akciós részeknél se küldi le hanem az a stabil játszható tempót azért lediktálja a vga.
1280x1024 VeryHigh
Viszont sokkal többet fps nyertem 800 / 1000 mhz órajelen 3.6 Ghz intellel. Mint hogy 4 ghz / Alap Hd4870 es kari.
Bár lehet hogy ha veszem a HD 4870 est a párját már a 4.0 Ghz tuti elkell majd neki
Monitorom csak 1280x1024 et bír. Így igazából 1 Vga bőven kiszolgál
Most nagyon sasóltam ezt az alaplapteszteket crossfireban hogy x38-x48 / p45 / egyéb mennyi a különbség hogy csak 2x8Ba járatja avagy 2x16 ba a kártyát avagy 2x16 Pci-e 2 .0ba... Hát nem hittem a szemeimnek. Ahogy a lap megosztja a teljesítményt avagy a adatátvitelt onnantól már rohamosan csökken a vga tempója... 2 vga gyengébben muzsikált mint 1 ... érdekes. -
Dj Dekko!
őstag
Az a Furcsa hogy azért viszonylag erős kártya a 4870 es szerintem.
Különösebb sebesség csökkenést nem is tapasztaltam ahhoz képest hogy 4000 MHz avagy 3600 Mhz használom a Procit.
Főleg! Csak gyorsult a játék menet (CrySis) hogy 750/900 helyet 800 / 1000 hasítok vele.
Jön a nyár és már meg kell gondolni mennyi feszültséggel
hogy üzemeljük a gépet hosszútávon milyen hűtéssel
-
Dj Dekko!
őstag
Ahogy néztem 800 / 1000 még stabil a HD4870 em... Sajna ez után már... hibázik Furmark elszál és game over...
-
Dj Dekko!
őstag
Nem tudom hogy miért csinálja a gépem de egy érdekes jelenség van most jelen!
Amikor elindítom a gépet a windows *kezdőpont kiírja hogy HD 3870 X2 van benne (eszközkezelő mindenhol 4800 sorozatot ír) sőt a Furmark is 3870 X2 ír ki viszont... már töröltem a drivert előtte is *driver clenaerrel. Fura... -
Dj Dekko!
őstag
válasz
MPowerPH #49900 üzenetére
Értem. Ráestem a tesztre. Mint ödöm a playboy macára.
Nah jól van... félre téve a tréfát.
800 / 1000 Lefutottam a FurMarkot * 3DMark06 / Vantagét!
Érdemes megjegyezni hogy nem egyszerűen nőtt a pontszám.
IntelCore2Duo e8400 / 4Ghz
HD 4870 800/1000 és a VGa már 9700 pontot kap a GPu tesztben, míg a proci 7500 körül. Így 9100pont a végeredmény 1280x1024 Default (ugyan is nem tudom highon futtatni csak 1280x1024 bír a 19 *incses monitorom) -
Dj Dekko!
őstag
-
Dj Dekko!
őstag
Nem azért de elég durva dolgok vannak itt.
Ha annyira kezdik fikázni a HD 4870 ... akkor gyertek Stalker Dx10.1 Teszt... ...rakjatok már ellenben egy Nv karit ami egyáltalán elindítja a DX10.1 .. nem érdekel senkit hogy nem hoz javulást valamit... itt az érzésről van szó...szóval ennyit az nv ről... Másfelől kérlek szépen ne egy Intel or Nvidia pro. gámákon nyuzzuk már a szegény atit.a szégyen 2 darab 4870 es avagy 4870 X2 megalázza az Nvidiát *saját grafikus motorjára írt játékban. Erre azért had ne legyen már büszke az Nv... erről ennyit.
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
C.Brigante #49838 üzenetére
Értem.
Hát azért fontos mert nem mind1 milyen hőmérsékleten jár már Hiszen jön a nyár* avagy már itt is van
A másik apróság hogy szerintetek mennyit lehet a kártyát tuningolni?!
(750Corsair TX Táp van rajta 60A össze leadás)
HD 3870 X2 után lett a kártyaNem hittem a szemeimmel hogy 1 maggal ... (4870) Mire képes... Különös javulást a CrySisben tapasztaltam de ott nagyon izmosabb jeleneteknél se voltak komoly fps csökkenések
-
Dj Dekko!
őstag
Szerintetek egy HD4870 eshez 1280x1024 Be IntelCore2duo 8400 es 3.6 Ghz elég?!
Vagy küldjem fel neki nyugodtan 4 ghz re? Nem hajtom ha nincs értelme... azért érdeklődők... -
Dj Dekko!
őstag
Jövök én is! Sikerült beszereznem egy HD 3870 X2 után egy HD 4870
-
Dj Dekko!
őstag
Sziasztok épp egy technikai csere előtt állok.
Van egy Sapphire Radeon HD 3870 X2 1G Karim szerintetek érdemes egy HD 4870 512M áttérni?!
Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest