Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Kelvin
őstag
Pontosan rád értettem
'ATI ugy néz ki nem ad ki megint jó karit.'
Nem mi:
hd38×× is jó lett főleg a 8.5-ös driver-el.
Teljesen mást képvisel az ati, inkább azt vettem mint 8800gt-t és elégedett is vagyok és újra ezt venném....az nv csak a fejlődés útjában áll az agyonhajtott régi technikájával.......és a pénzével próbál versenyben maradni. Nekem volt új nv és ati kari is a gépemben és egész más érzést adott az ati. (az nv meg csak verje a tesztekre, hisz neki írják őket) -
tzsolesz
nagyúr
Haggyátok már szegény ősrégi 3DMark06-ot, nem hiszem kihasználná a 4870-ben rejlő lehetőségeket, esetleg vantage tesztet várjátok, meg, vagy mégjobbat mondok, játékteszteket kell megvárni. Gondoljatok már bele a 4870 azért sokkal gyorsabb lesz mint a 3870-es, ebből kell kiindulni.
-
Szatesz
őstag
Azt viszont érdemes lessz venni 4870x2 t mert az fog tudni annyit mint a 280gtx és jóval olcsobb lessz...És ha ezek az árak maradnak is akkor is nvidias játékok töbségben vannak jobban kezelik majd az nvidia karik.....88gt meg mar ujonnan is 32k ..és ár érték arányban nemfogja tudni megverni az ATI biztos vagyok benne...Vagy ha igen akkor a 4850 esnek megkell vernie a 9800gtx et 15% al...Azt meg kizártnak tartom..esetleg 1-2 régi játékban...
Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- ASUS ROG STRIX RTX 3070ti OC EDITION
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi