- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Aktív témák
-
Kelvin
őstag
Pontosan rád értettem
'ATI ugy néz ki nem ad ki megint jó karit.'
Nem mi:
hd38×× is jó lett főleg a 8.5-ös driver-el.
Teljesen mást képvisel az ati, inkább azt vettem mint 8800gt-t és elégedett is vagyok és újra ezt venném....az nv csak a fejlődés útjában áll az agyonhajtott régi technikájával.......és a pénzével próbál versenyben maradni. Nekem volt új nv és ati kari is a gépemben és egész más érzést adott az ati. (az nv meg csak verje a tesztekre, hisz neki írják őket) -
tzsolesz
nagyúr
Haggyátok már szegény ősrégi 3DMark06-ot, nem hiszem kihasználná a 4870-ben rejlő lehetőségeket, esetleg vantage tesztet várjátok, meg, vagy mégjobbat mondok, játékteszteket kell megvárni. Gondoljatok már bele a 4870 azért sokkal gyorsabb lesz mint a 3870-es, ebből kell kiindulni.
-
Szatesz
őstag
Azt viszont érdemes lessz venni 4870x2 t mert az fog tudni annyit mint a 280gtx és jóval olcsobb lessz...És ha ezek az árak maradnak is akkor is nvidias játékok töbségben vannak jobban kezelik majd az nvidia karik.....88gt meg mar ujonnan is 32k ..és ár érték arányban nemfogja tudni megverni az ATI biztos vagyok benne...Vagy ha igen akkor a 4850 esnek megkell vernie a 9800gtx et 15% al...Azt meg kizártnak tartom..esetleg 1-2 régi játékban...
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged