Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz katt777 #37861 üzenetére

Történetesen az NFSU2 "random kiakad", ha NoCD fix-szel nyomod, tudom, mivel kétszer is belefutottam ebbe a hibába.:) Ezért raktam be az eredeti CD image-ét állandó jelleggel a DameonTools-ba.:DDD (Mert egyébként valójában lustasági kérdés, hogy az ember nem pakolja be az eredeti lemezt mindig.:P) De van, amihez nem is kell, pl. az NFSUC. Ha jól emlékszem az Interneten aktiválta magát, és kész. Pont azért gonoltam, hogy az lehet a lag oka, hogy a crackelt verzió ezt nem tudta megcsinálni. Mondok egy példát: a FlatOut UC-t kipróbálás céljából letöltöttem. Közepesen jött be (rókabőr), ill. ha profile nélkül nyomtad, akkor frankón ment, csak nem lehetett menteni, viszont ha kamu profile-t próbáltál létrehozni, akkor ment ugyan, csak éppen szaggatott, mint atom. Szóval töröltem a francba, de később kedvem támadt megvenni, és az eredeti példánnyal semmi gond. (Eltekintve attól, hogy amcsinak kellett kamuzni magam, hogy az XBox Live profile működjön: mondjuk ez pl. tényleg bosszantó "árukapcsolás", a SafeDisc, és társaitól annyira nem félek. Jó, a StarForce "kicsit más tészta", de eddig az sem okozott gondot. Ha az eredeti lemezt nem ismeri fel, a meghajtó problémázik...:B)

• ollie

MODERÁTOR

válasz katt777 #37861 üzenetére

Hehe, én mennyit szívtam a Mass Effect-el. Az eredeti DVD-t nem hajlandó felismerni a saját védelme eSATA meghajtóval, ezért csak crackelve tudom játszani.

"Minden megvásárolt játékomhoz letöltöm a NoDVD fixeket, hogy megkíméljem a meghajtómat, a lemezt"

Amúgy dettó...

Aktív témák

Hirdetés