Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
Aktív témák
-
mandju
senior tag
Hali!
olvasgattam a problémádról, bios ügyben...
én is hasonló gondokkal küzdöttem, csak nekem fagyott is a kártya... random, játékok alatt...
na, ez idegesítő volt...aztán külföldi fórumokon olvasgattam, hogy a sapphire oldalán található bios segítség a problémámra. én is katt kolléga segítségével jutottam előbbre...
a parancsoros indítással és wines dos ablakban nem működik a flash... a winflash a verziószám eltérés miatt nem ment...
először nézd meg, hogy a kártyádon található sorozatszám megegyezik e azzal, mint a amit a sapphire oldalán feltüntetnek: FOR P/N:188-01E85-001SA,SKU#11133-00 ONLY
ha ez ok, készitened kell egy boot lemezt, vagy egy bootolható pent...
(én a floppyt ajánlanám... ) bootdisk.com oldalán található segítség...aztán sima dos indítás, kislemez/pen berak flash.bat elindít, aztán már kész is...
nekem a frissítés óta minden gondom megszűnt a kártyával
-
WesTM
őstag
Most lehet butaságot kérdezek,de azt nem lehetne megoldani,hogy azt a biost amit fel szeretnél tenni,egy bios szerkesztő progival megnyitod,és elmented olyan formátumban (ha jól tudom .rom) amiben,kell és akkor felnyomni a kártyára???-mert én úgy emlékszem nálam valami formátum probléma váltotta ezt ki.

Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest