Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• lala42

őstag

válasz LamaCube #32349 üzenetére

Amikor bekapcsolod a gépet, elkezded folyamatosan nyomkodni az F5-öt. Akkor bejön a menüválasztás ott a nyílgombokkal kiválasztod a csökkentett módot, majd mindenre helyeselsz :K Azért kell a csökkentett mód, mert olyankor nem töltődik be a VGA az-az a Videokari drivere. Ekkor le tudod takaritani rendesen, mert ha betöltődik a Catalyst, akkor az már kell a működéshez, a megjelenítéshez. És ekkor nem tudja teljesen kitakaritani. Mivel minden progi hagy kivetnivaló szemetet maga után, ezért kell még valamilyen driver cleaner progi. ( "idősebbek" ;] :P kézzel is megcsinálják) a rendszerleíróból is kitakaritják a szemetet.
    Ne keseredj el, mindenki elkezdte :K senki nem született zseninek. (Lehet,hogy én sem, :U Vagy mégis :U :DDD) Csak szerénynek ;]

• NKing

tag

válasz LamaCube #32349 üzenetére

Legegyszerűbb úgy, ha beírod startmenü futtatásba, hogy "msconfig" és akkor ott kiválasztod a hibakeresési indítást. Olyankor restartot kér a gép, és mikor újraindul, akkor lebutítva indul el, nem tölti be a VGA driverét (sok mást sem - így net se lesz valószínűleg). Ha elindult, akkor lehet takarítani a progival (Persze azt előbb szedd le netről), aztán újraindítani normál módban megint, és akkor már teheted is fel az új letöltött drivert.

Persze ez WinXP-re vonatkozik, nem tudom Vistánál mi a teendő.

Aryan: Az nem kóser, hogy netezés közben 72 fokos 28% ventivel. Nekem 30%on megy (Bios moddal) és 47 fokos. Mondjuk talán a Pista Aero dolgoztatja a karit, de akkor is sok. Vagy meleg van a szobában.. :)

Aktív témák

Hirdetés