- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Azért lehet valami ebbena driver dologban, tavasszal 7.1-8.3ig vévigpróbáltam a cf miatt az összes katyusát, mindegyikkel fostaliga volt a cf, Most a 8.7 van a köztes driverek alatt nv-m volt, nagyon még nem teszteltem játékkal, csak 3DMark futott jórészt, és észrevettem, hogy kicsit mintha rángatna a kép, vagyis nem olyna egyenletes az fps mint nv-vel, sőt még a régebbi katákkal sem, Néha igy bel belekap tizedmásodpercekre mintha remegne a kép nem is tudom, nem tudom jól leírni.
^skizz a válaszom itt van^
-
Skizz
addikt
Ez mondjuk tényleg elég érdekes. Én az mx420-asom óta csak ATi-t vettem, de drájver problémával nem találkoztam. Igaz, a havi frissítést csak nemrég kezdtem el, de semmi rosszat nem tapasztaltam. Egyébként meg Abu beszámolói alapján (HD3850 cf a 8.3-as driverrel iszonyat sokat változott) nem tudom, miért is annyira szar a CCC. Fikázni mindenki tudja, de indok/ok az hiányzik.
Akkor feltenném a kérdést, miért szar a CCC?(ez persze nem Neked szólt)
Nekem speciel a fószvárral annyi bajom volt az utóbbi időkben, hogy nem lehetett AA-t és AF-et erőltetni. Más buggal/hibával nem találkoztam. Igaz, jó ha kemény 2-3 hétig nálam volt a kártya.
Aktív témák
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest