Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Aktív témák
-
schwartz
addikt
válasz
$p@rr0w
üzenetére
Nezd mit ir a Wiki az AS5-rol:
It should be noted that AS5, although slightly conductive and capacitive, is not as great a danger to electronics as believed. Its ability to capacitively couple adjacent traces only becomes a problem under high pressure
Gyengen vezet s nagy nyomast kell applikalnod a feluletre. Ettol az osszes tobbi paszta kevesbe veszelyes. (legalabbis a gyakoribbak)
Par eve olvastam valami review-t a hovezeto pasztakrol s egy tipussal sem tudtak zrovidzarlatot eloidezni. (az AS5 is koztuk volt). De ki tudja, ha nagyon ugyes vagy, sikerulhet...
(#22003) FeRRaR1
Meg a grafitozas is nehezen jott ossze olykor, nemhogy pasztaval rovidre zarj. -
tibz03
őstag
válasz
$p@rr0w
üzenetére
Boltból vettem, nem futár hozta. És nem volt leragasztva. De ezt nem is értem: ha a doboz le van ragasztva, akkor mi van? Ha feltéped a ragasztást (ergo: kiveszed a kártyát a dobozból), akkor megszűnik a gari?

(#21998) KisBundi: Nem járok piacra, az elektromossághoz meg kb. annyira vagyok hülye, hogy nagyon.
Aktív témák
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- Csere-Beszámítás! Akció! Playstation VR 2! Újszerű állapot.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest