- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Aktív témák
-
Chocho
csendes tag
Én még várok a 64-re, legalább másfél évet.
-
Despy
tag
Nézzél körül alaposan!
Tutira mondom hogy találni fogsz üzletben 2500+ vagy 2600+ barton procit. Ha nem találsz vegyél Tbredet. Nem olyan jól húzható általában és valamivel kisebb a teljesítménye. A butított dolgokkal kapcsolatban egyetértek veled...
Akinek van 2400+ körüli Sempronja szívesen összehasonlítanám a Tbred 2400+-ommal mit tud... Nálam a következő lépés Athlon64 lesz, gagyit többet nem veszek, bár volt egy duronom (700-as), az egész jól csapatta... -
Chocho
csendes tag
Igen az volt az, Sempron! Az eladó rám akarta sózni. No mind1. Szerdán meglátom, ha lesz, akkor azért maradok a Bartonnál. A 2000+ meg naná hjogy megvan, de nem adom el egyelőre. Ám a Bluefi*h-ben lehet venni, egy barátommal vetteünk egyet szerdán. Egyelőre kösz a segítséget. Meglátom, mi lesz, de nem akarok cerka típusú stuffot, elegem van a butításból.
-
Narancs
őstag
Vszínű nem Thorton, hanem Sempron magos cuccost ajánlottak fel...hát nézd, fele annyi cache van benne mint bartonban, és az órajelek is kisebbek vmivel...
Celó D ellenfele elvben, és azt le is nyomja!
Ha ennyire árérzékeny vásárló vagy, javaslom nézz körül itt a PH! n a hardware piacon, vannak még Barton procik, csak nem a bótba...:P -
BluEyes
őstag
''Felezett fsb-s'' az mi lehet? Szerintem felezett L2 cache-t mondtak, akkor az Thorton magos proci. Nem jársz vele rosszabbul, főleg, hogy kicsivel olcsóbb mint a Bartonok.
A jobb fölső sarokban a keresőbe írd be, hogy thorton, és olvasgass! 2000+ megvan még? Cimborám épp keres egyet. -
Chocho
csendes tag
Hello mindenki!
Még új vagyok a fórumon, és komoly oka van annak, hogy ide jöttem. Az a helyzet, hogy még a nyáron elhatároztam, veszak egy 2500+-ot, hogy végre lecserélhessem 2000+-omat. Az ok, amiért még nem vettem, az az, hogy nem volt rá pénzem, ám most van, DE! Utánaérdeklődés és telefonálgatás után szomorúan vettem tudomásul, hogy a Barton mag elég ritka madárrá vált. Üzletet ugyan találtam, de csak szerdán tudok elmenni megvenni a procit, és addig lehet, hogy az a maradék 2db már elkél. Tanácsoltak nekem egy másik maggal felszerelt változatot (most nem jut eszembe a neve, de ti biztos ismeritek, felezett FBS-s), de nem tudom, értelme lenne-e megvenni egy olyat, ha esetleg a Barton már kifogyna. Athlon 64 nálam szóba sem jöhet, tehát várom véleményeteket és segítségeteket, előre is köfi!
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Futás, futópályák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X - 8 mag 16 szál - AM5 - ÚJ! Bontatlan
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- AMD Ryzen 5 7500F Processzor - Készletről Azonnal - 27% Áfás Számla & Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar