- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Most hallottam (Cuiv interjúvolta meg a ZWO fejét, Sam Went a CP+ kiállításon), hogy a ZWO kvázi hivatalosan megerősítette, hogy jön a Seestar 70 (és új szenzort kap az S50 és S30, meg még pár egyéb fejlesztés, pl. 585MM, 585 Duo Air, stb).
(Popey triggerelve dührohamot kap, 3, 2, 1)
Érdekes interjú, bár egy kicsit nehezen érthető, mert Wen kicsit küszködik az angollal; de jó látni az elhivatottságát, a szenvedélyét (első távcsövét saját maga építette, igaz a tükröt nem maga csiszolta), nekem azt sugallja, hogy továbbra is keményen fogja nyomni a fejlesztéseket és nem fog kényelmesen hátradőlni egyhamar. Izgalmas időknek nézünk elébeEgy enyhe párhuzamot érzek a drónokkal: a hőskorban, vagy húsz éve ott is mindenki saját maga építgette a drónját, aztán jött a DJI, előbb kitekkel, alrendszerekkel, majd már komplett drónokkal, rajtuk kamerával, és ma már ott tartunk, hogy ma már csak kevesen építenek, a döntő többség készen megveszi, mert olyanokat tud, amikről anno csak álmodtunk; a drónozás sokkal elérhetőbb lett, a DJI pedig megkerülhetetlen. Itt azért nem valószínű egy ilyen lefutás, de szerintem a kis mechák és távcsövek piacát le fogja tarolni, még ha nem is annyira, mint a mobilok a kompakt, bridge és belépő tükrös fényképezőgépeket, de szerintem ezután az építés hangsúlya inkább a nagyobbak távcsövek felé mozdul el, vagy pedig a kis refraktorok (80 és alatta) és mechák ára leesik, hogy valamelyest még versenyben tudjanak maradni.
Na de mi várható a Seestar 70-től?
- 70 mm refraktor, kb dupla fénygyűjtés az 50-eshez képest
- új szenzor (megerősítette) - talán 585? Most az a kisebb szenzorok között a sztár, és logikus lépés is lenne
- Ekvatoriális mód, szintén megerősítve, így megszűnik a field rotation probléma
- Egyesek azt tippelik, hogy lesz beépített vezető isNagyon kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle. Nem lepődnék meg, ha teljesítményben ott lenne, mint a SA-GTi + 82ED + fgép összeállításom - töredék méretből, tömegből és jóval olcsóbban...
Plusz az S50 és S30 új szenzora is jó hír, az S50-re nagyon ráfér... bár remélem az optikai részen is reszelnek kicsit, ha már hozzányúlnak. És megkapják az ekvatoriális módot is, végre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- További aktív témák...
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Sigma 18-200mm F3.5-6.3 II DC OS Canon objektív
- Canon EF-S 55-250mm IS STM objektív és Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 Is STM Get Closer Kit
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Panasonic HDC-SD60
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Apple MacBook Air 13 M1 2020 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest