- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
5150head #8808 üzenetére
Ez elsősorban nem bolygózós kamera, arra vannak USB3-as kameráik is. A 224C már USB3-as, 1280*960-on 150 fps; a 678C pedig nagyobb chip, 4K és 512MB puffer is van - csak előbbi 75k, utóbbi 85k, duplája a 290-nek.
Ha tud ROI-t mondjuk 640*480-nal magasabb FPS-sel, még talán a 290 is elég lehet? Nem tudom, bolygózáshoz nem értek; és nem is tervezek nagyon belemélyedni, legfeljebb csak egy kicsit belekóstolnék.PSasa: én pár km-rel arrébb egy kis homokdombra jártam ki, ahonnan jól körbe lehet látni. Eddig 6-8x voltam kint, az utóbbi két alkalmat leszámítva gond nélkül - de most előbb a júniusi nagy esők miatti sár, majd a júliusi melegrekord és mezőgazdasági munkák miatt kijárt sívó homokkal gyűlt meg kicsit a bajom, szerencsére nem komolyabban, megoldható volt mindkét helyzet. De fotóztam már a 30-as főcsatorna melletti útról is, épp csak lekanyarodva a fő aszfaltos útról, ég minőségben különbség nincsen, csak több fa van útban, és talán több lett volna a szúnyog, ha nem fújt volna a szél, vagy több a pára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest