- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
f.lorand
Topikgazda
Igen, hogy nincs vezetőkamera. Egyébként én a pólust az Androidos alkalmazással állítom be, nem kell skálázni, meg szerencsétlenkedni. Ehhez kell a vízszint. Ha behoztam a látómezőbe a Polarist, akkor abban az esetben tudom használni az alkalmazást, ha a korábban vízszintnél beállított "célkeresztet" ugyanúgy vízbe hozom. Mert akkor azon már csak az app szerinti állásba kell raknom a Polarist és kész a pontos pólus.
Az alábbi kép nyilván nem a Star Adventurerrel készült, csak egy hangulatkép a Star Adventurerrel való munkáról (mobiltelós fotó). Izgi volt, éjszaka többször felmentem a hegyekbe egyedül, tényleg egy lélek sem, csak a kabócák. Nagyon szép sötét ég volt, az Antares ragyogott dél fele, a Skorpió onnan sokkal jobban látszik, mint innen. Az M4 binokulárban meggyőzően mutatta magát. A Namíbiában készült Skorpió régió fotómhoz nem is kellett volna ilyen messzire utazni, a görög égen is megörökíthető!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Netflix
- Anime filmek és sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged