- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton111
aktív tag
-
thyeby
őstag
-
Sanyabá
senior tag
-
Sanyabá
senior tag
HOLZMANN gyártmányú KS 2000 tip. élcsiszológép
Műszaki adatok:
- motorteljesítmény: 1,5 kW
- csiszolópapírhossz: 2010 mm
- csiszolószalag szélesség: 150 mm
- a csiszolóegység dönthető (vagy vízszintesen, vagy függőleges állítható)
- hengerátmérő: 70 mm
- ALU munkaasztal mérete: 790x221 mm
- kiegészítő ALU asztal íves elemek csiszolásához, mérete: 510x221 mm
- mindkét asztal dönthető 45° -ig
- elszívási lehetőség az egyik oldalon,
- végütköző, szögvonalzó
- tömege:86kg A képet nem tudom belinkelni
-
Longeye
tag
-
kalman7
csendes tag
Egyszer rajzoltam én is alkoholos filccel. Én a 2 lakk rétegre rajzoltam. 12 óra után lakkoztam a következő réteget, de a 3. ecsethúzás már fel is oldotta a rajzot, egy kicsit kiszőrözte a vonalat. Egyből abbahagytam, így nem lett nagy baj és 5-10 nap alatt még ez a kis szőrözés is eltűnt. Lakkbenzines lakkot használtam. Nálad is van egy kis ilyen kifutás a "l" betű aljánál, bár az lehet hajszálcsöves dolog is, írtad hogy nyers fára rajzoltál.
-
thyeby
őstag
-
thyeby
őstag
-
thyeby
őstag
Már nem vállalok ilyet, de úgy 200 körül van az ára. Ez egy egészséges középút, de semmi extra.
Erősen részletfüggő dolog ez. Csak a fogantyúk, vasalások között lehet pluszminusz 50 ezer Ft különbség.Tulajdonképpen egy bútorgyártó üzem szinte a feléért kínál hasonlót, úgyhogy csak annak éri meg rendelni kispályástól, aki ragaszkodik a részletekhez.
-
Dízeles
aktív tag
-
L.Szilárd
csendes tag
Üdv!
Úgy látom én leszek az első ajánlat tévő. :-) Gyors számolásom alapján olyan 150-200 Ft + szállítási (ha szükséges, távolság függő) költséggel tudnám megoldani. Ez az ár teljesen készre szerelt állapotott tükrőzi. Az ár a front résztől függ, milyen színt, vagy milyen frontot szeretnél? Részleteket, privátban megbeszélhetjük. A reglapomon van telefonszám is.
Csáó!
-
thyeby
őstag
Értettem, hogy szóvá tetted ezt az aláírás dolgot. Ugyan valahol az ilyen már az ember territóriumába váj, én mégis szó nélkül hagytam volna.
AZ is imponált, hogy nem nevezted nevén a hunyót. Az értette csak, akinek szólt.
Azonban azt nem értettem, h miért kellett ebbe belevinni ezt a csavar tipli helyett dolgot. Abban szakmailag nem volt igazad, hogy oda csapolás kell (nekem nem magyarázta el senki, de tudtam egyből, h egy biliárd asztal csavarkötés nélkül olyan, mint ha egy motorkerépár kerekét nem becsavarozzuk a villákba, hanem odaheggesztjük). De nem is a szakmaiságon van itt a hangsúly. Ezen a fórumon az ilyenek többnyire tisztázódnak. Emberileg nem voltál ezzel a helyzet magaslatán. Amilyen eleganciával elindítottad a gondolatot, olyan óvodás módszerrel tettél rá pontot.Más:
Ha valaki helytelenül ír, ne vegye zokon, ha szólnak neki. Az nem stréberség. Ha igényes, javítson a helyesírásán, ha nem igényes, akkor legalább legyen tökös, és vállalja fel szó nélkül, hogy nem tud helyesen írni. Tetszett pl Hernádi Jutkától, hogy felvállalta: Ő sík a matekhoz. Egy asztalosnak nem kell tudni helyesen írni, egy színésznek nem kell tudni deriválni, integrálni. Mondjuk ha egy írásos árajánlat hemzseg a helyesírási hibáktól, hát az nem előny. Elmaradt nyereséget jelenthet munkadijjat írni.
Az meg, h a kollégád is követ el helyesírási hibát? Szimplán szólni kell neki, ha bántja a szemedet. De nem bölcs, ha nem az bánja a szemed, hogy rosszul van írva, hanem az, hogy ki írta rosszul. -
Winner_hun
félisten
Mindbe nem, csak amit észrevettem. De azok közül se mindbe, csak néhány tipikus elírásért.
Arra a nagyon nemtetsziknekem dologra kíváncsi lennék. Ha hiba miatt szólnak akkor ha valóban jogos, következő alkalommal megpróbálom helyesen írni. Nem egy szót írok helyesen a PH-n való fórumozásom óta, mert előtte rosszul írtam azokat.
Na kíváncsi vagyok meddig duzzogsz még
-
Winner_hun
félisten
-
thyeby
őstag
Nna, akkor mostmár modorálva vagy, öregem.
Ne bosszankodj ilyenen sose! Piszlicsáré dolog. Meglátásom szerint kocka volt a csavaros haverod is, és a modorátorúr is.
Emlékszem az aláírásodra. Nem azon gondolkodtam el, amikor elolvastam, hogy tényleg, milyen igaz, mert aki az orránál tovább lát, észrevesz ilyesmit magától. Hanem azon, hogy akkor az kidanolni kellett kicsi hemoglobin a putzába. És hogy bármennyire igaz volt is, oktalanul veszélyes.
A politikával nyíltan és névvel ujjat húzni csak akkor érdemes, amikor a hatalmi viszonyok legalább egálban vannak - máskülönben csak kisegér elefánt vicc az egész.Hát ejnyebejnye! Máskor ne írjál több, mint három sor aláírást, mert akkor irgumburgum!
-
Winner_hun
félisten
-
Dízeles
aktív tag
-
thyeby
őstag
Más cégeknél sokkal szarabb a helyzet, hidd el nekem. A szabadsággal gyakorlatilag magyar ember nem rendelkezhet sehol. Tíz év óta most hallok először olyat, hogy valakinek adtak egyben 3 hét fizetett szabadságot. Ha történik is ilyen más cégeknél, hát az januárra esik, nem a legszebb nyári napokra.
Érzem én, h mi a kínod. Tudom azt is, h nem alap nélküli a dühöngésed. Azt javaslom mégis, h fogd fel ezt a szebbik oldaláról! Tényleg fontos vagy a főnöködnek. Ez elsősorban azt jelenti, h nemigen kell tartanod a leépítéstől. Hidd el, nagyon töketlen életérzés az, amikor valakinek tartósan bizonytalan az állása - és tömegek élnek így.
Megítélésem szerint megtaláltad azt a pontot, ahol eredményesen kezdeményezni lehet egy béralkut, de ezt nem bölcsen adtad elő.
Amikor egy főnök hálát érez, akkor nagyon könnyen hajlik arra, hogy ezt honorálja is, azonban azzal, hogy kiakadtál, véleményem szerint jól el is puskáztad ezt az esélyt.
Máskor ilyen esetben okosabb úgy válaszolni, amikor a főnök megköszöni a segítséget, hogy:
- Ne köszönje, Főnök! A lelkiismeretem hozott be. Azonban ha tartalmasan akarja a hozzáállásomat megköszönni, éreztesse ezt a béremen legalább annyira, hogy az ne csökkenjen az infláció miatt.Jelen helyzetben bemennék elvégezni azt a "fontos" munkát. (S nem árt tudnod, hogy egy tulajdonos szemében sosem Te vagy fontos, hanem a munka!). Végeztével csendben elmondanám a főnöknek, h hazulra csődítettél egy csomó szakembert - akiket felügyelni, kiszolgálni kell, mert most van szabadságod. Erre tekintettel tényleg csak akkor hívjon be, ha valóban nélkülözhetetlen a munkád.
Egyébiránt van egy trükk ilyen esetekre, ha nem akarod magad egresszíroztatni:
A szabadság előtti utolsó nap úgy köszönsz el a főnöktől, hogy mégy a horvát tengerpartra 3 hétre. Otthon pedig kikapcsolod a telefont, ha már voltál olyan bolond, hogy megadtad a számodat a főnöködnek.Hát jó szabadságot, minden nélkülözhetetlen kollégának!

-
thyeby
őstag
Most érkeztem hosszú útról, nem tudtam mélyebbre ásni faaktív ügyben. (ami késik nem múlik, engem is érdekel a dolog)
A következőt gondolom erről, hogy faaktív: Hogy alliterációval éljek: mérhetetlen marketing marhaság. Szerintem ki vannak ezek a dumák találva. Helyesebben fogalmazva több energiát fektetnek az ilyen duma kiagyalásába, mint a favédelem javítására, mert az kevesebb befektetéssel sokkal több pénzt hoz a konyhára (mégpedig azonnal), hogy nyomjuk a sódert, mint hogy évtizedekig fejlesszünk, kísérletezzünk.
Azért hangsúlyozom, ez csak az első gondolatom volt. Lehet az is, hogy sületlenséget írtam, mert nem néztem utána, miről is beszélek.
Régóta ott a szemem a kültéri favédelmen. Még valamikor a xiladekor betiltásának korában nyakig benne voltam ebben.
A következő tapasztalatom van:
(a teljesség igénye nélkül csak szemezgetek a fontosabb összefüggések között)Legfontosabb a jó alapozás. Sokan kispórolják olyanok is, akik egyébként drága pénzt áldoznak a lazúrra. Láttam én olyan Sumacher borovi ablakot, ami Sadolin kezelés után két év múlva penészedni kezdett körbe, az egész házon, három év múlva pedig úgy 20%-ban hiányzott a favédő is a nyílászárókról. Egyszerűen nem hogy a saját alapozóját nem kapta meg, de még lenolajra se futotta. (És ezt a munkát szakember végezte - illetve hát olyan, aki bizonyítványt kapott pingálásból)
Akár vékony, akár vastaglazúr, akkor véd jobban a naptól, minél sötétebb. A színtelen UV védelem inkább Andersennek, Benedek Eleknek emeli a szakmai színvonalát mint egy kemikáliákkal táncoló mérnök úrnak.
Kevesen tudják, hogy a gyalult fát hamarabb kikezdi a nap, mint a "szőröset". Tudni illik, a sík felület ezerrel nyeli a sugarakat a teljes fronton, míg az egyenetlennek olykor a 20-30%-a is megússza a dolgot, mert a beesési szög igen kicsi, néhol semmi. (Németországban direkte érdesítik a kültérre szánt faanyagot kezelés előtt, míg nálunk a gyalultatás inkább módi. - szép is az úgy két évig!)
A rovarkártevők elleni védelem nem nagyon úszható meg méreg nélkül. A legjobb favédő is utat enged egy idő után a kártevőknek magában. Sok lazúr ezért tartalmaz is mérget.
Most itt következik egy paradox: A méreg annál hatásosabb, minél mélyebbre ivódik a fába. Lekezeljük lenolajjal, hogy tartós legyen a lazúr, ugye, és ezzel elzárjuk a méreg útját, nehogymán beigya magát a mi drága fánkba. Vannak gyártók, akik ezért a mérget az alapozóhoz keverik. Ez az oka annak, hogy sokkal több pénzt kapnak érte, min a lenolaj ára. (de ám az se olcsó!)Gomba, penész.
Ezt javarészt a víz okozza. Kitalálták erre a "lélegző, ill a félig áteresztő" favédőket. (újabb felár)
Tudni érdemes itt, hogy pl a fa megszürkül, megkékül a naptól idővel. Az pl egy felületi penészréteg.
Se vizes fát, se műszárítottat ne kezelj lazúrral! A légszáraz a jó.Na, még egy utolsó hatékonyságjavítót mára:
Lekezeled a fát. Bármivel, ami leginkább kedves a szívednek. Ez annyit tesz, hogy alapozod, jól kiszárítod, rámázolsz, majd arra ismét rámázolsz. Ez már ad egy szép felületet, ami elég tartós is lesz. (3-5 év szavatolva) Ha az utolsó festés után egy évvel rámázolsz egy harmadik réteget, akkor a 3-5 év egyszeriben kijavul 7-10 évre.Új festékekről csak soksok év múlva derül ki, hogy mit is tud a gyártó, mi is van az ígéretek mögött.
-
thyeby
őstag
-
peter...
csendes tag
-
Dízeles
aktív tag
-
mdk01
addikt
-
TexT-BoY
addikt
-
thyeby
őstag
-
thyeby
őstag
Ennél a sorozatnál valószínűleg még nem élek a szabad kapacitásoddal, de írjad csak komám, milyen géped van, mekkora kapacitásod? Ha egyezést találunk, benne van a pakliban, hogy idővel akár hosszú távon is összedolgozhatunk.
Attól nem kell berezelni, hogy ezek tényleg apró szirszarok, arra találok megoldást.
Tudjak már kicsit többet Rólad!
Írd erre a Mailcímre: thyeby@gmail.com (azt hiszem, okosabb az üzleti részt leválasztanunk a fórumról - tegyél fel néhány fotót referenciamunkáról is! Csak csigavér! Ne siess, nem sürgős semmi. A sürgős üzletek többnyire egyoldalúak, vagy kérész életűek. ) -
kalman7
csendes tag
Ollós csaphoz szerintem nincs gépem. 6milis fészket tudnék marni, de nem túl mélyet. Talán max 2 centiset. Félig átlapolt csapolást tervezek marógéppel majd a következő munkán.
Tiplit még nem csináltam, de fúrtam már be polctartó tüskét jó ferdén, szóval asszem jobb is, hogy nem tiplizek. :-) Pedig most tényleg jól jönne.
Ja: átmenő tiplit kéne csinálnom. Megnézem milyen hosszúak a fúrószáraim. Hátha átmegy a 8 centin. Hmmm. De akkor a derékszögbe kényszerítéssel is más a helyzet.
-
thyeby
őstag
-
thyeby
őstag
Ezért nem 40-es, hanem 50-es csavart ajánlottam. Bátran belefognék, mert nekem kipróbáltan működik így. Ami engem az ilyen tákolásnál zavar, az az, hogy ki kell fúrni egy sima, egészséges asztallapot felülről, és ott lesz a szélén öt db csavar, amikor törölgetem. Ha leragasztom is csúnya, ha műanyagot kalapálok rá is csúnya, ha bedugózom is csúnya.
"...de hát kis pénz, kis csoda..." - hogy (jan)-t idézzem. -
thyeby
őstag
Kovalens kötés!
Nem maradi vagy, hanem alapos és szakmai, de nem szabad elfeledni, hogy Text-Boy tudása a csavarozásban kimerült, mint jelezte. Helyébe megbíznám pl mdk01et, hogy állítsa össze az ominózus kétfunkciós munkapadot.
(azért ha jó helyen van az a kilenc csavar, stabilan kibír jópár hőcögtetést. Nekem ilyen rögtönzéseim még ma is bírják a kiképzést. Nagyon erős az a csavar, csak az a baj vele, hogy rideg, és eltörik - mondjuk, ha vizet kap a fa. Kilazulni aligha fog, inkább eltörni.) -
Dízeles
aktív tag
-
thyeby
őstag
-
thyeby
őstag
Most épp arról diskurálunk, hogy nem megy az senkinekse egyből. Ám ha komolyan gondolod, (nem csak olyan haloványan, mint amilyen betűszínnel írtad ezt) egész biztosan megtalálod a számításodat szerencsédtől és hozzáállásodtól függően úgy a 3. - 5. évtől. De itt nincs ám havi fix! Ha elbaltázol valamit, akár fél évig se keresel pénzt, a gyerek meg kéri a pénzt az iskolához! Elég egy rosszul letárolt rakomány fa, és kezdhetsz mindent előről. Főnök sincs, de van APEH, van fogyasztóvédelem, kamara, jattolsz szépen még a tűzoltóbácsinak is - még akkor is, ha épp nincs munkád. Sokan irigykedni fognak Rád, de ezt ember el nem irigyli majd Tőled.
-
L.Szilárd
csendes tag
-
Madmax81
aktív tag
-
thyeby
őstag
-
Dízeles
aktív tag
-
thyeby
őstag
Ez nagyon meglepett. Ha valaki csak a fürdőszobába kér bútort, már akkor is bőven megtérül pedig, de ha egyenesen a mosdófajansz alá, akkor aztán végképp nem találok magyarázatot, ha valaki nem áldoz pluszpénzt erre. Úgy tipikusan "az olcsóbb a sokkal drágább" szindróma esete áll fenn.
Nem csak csendben kellene megjegyezned, hanem a megrendelőnek elkiabálni azt, hogy nagy butaság ezen spórolnia. Szerintem inkább közrejátszik a megrendelő tájékozatlansága, mint az, hogy át kell gondolnia a forintkiadásait nagyon. ...És hát ki tájékoztassa a megrendelőt, ha nem Te, a gyártó? Nem csak felajánlani kell azt, hanem elmondani azt is hogy gondolja át újra, nem drágább-e számára az olcsóbbik?
Meggyőződésem, hogy azért tudnak egy "szétázhatós szart" húszezer forintért balekra sózni, mert huszonkettőért árulnak igazi vízzárósat. Hiénák.
De hát ez a DEMOKRÁCIA ! -
repsol69
csendes tag
Igen erre gondoltam!!! És köszi az oldalt ezt találtam én is Ma rendeltem is tőlük! Kiváncsi vagyok rá! Lehet a lapostipli csak valamiféle tájszólás mifelénk
ha jól tudom hivatalosan Lamelló a neve??!! Brutális árkülömbségek vannak nagyon meg kell nézni mit hol vesz az ember akármiről is legyen szó!!Szép napot!

-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
laolaj
aktív tag
-
KrAt
veterán
-
Winner_hun
félisten
-
laolaj
aktív tag
-
thyeby
őstag
Több olyan termékem is van, ami a hulladékra épít.
Persze, ha a kezünkben lenne, úgy könnyű lenne megállípítani, hogy hó itsz méd.
Elképzeltem, hogy ha az én fotelom lenne, mit tennék:
Mindenképp rétegekből hajtanám! Szerintem épp azért tört darabokra, mert nem így készült. Ránézésre gyönyörű darab, csak sajnos a funkcióját nem jól töltötte be. -
thyeby
őstag
-
thyeby
őstag
Nnna, okosítsatok ki erről a szakításról! Úgy tudom, a dekorfűrész mindig felfele szakít. Ha fordítva lenne rajta a fog, akkor kiugrana a vágatból, de legalábbis lökdösné a gépet felfele.
A helyesírásról engedjetek meg néhány szerény szót:
Jónéhányszor kiigazított eleinte Winner kolléga (ha engedi, hogy így szólítsam). Jó helyesíró vagyok, és bosszantott kicsit, hogy nehezen tolerálja a számítógépes szlenget, aztán átgondoltam egyszer az egészet:
Tulajdonképpen tisztítja a fejünket, és köszönet jár Neki érte. Volt időszakom, amikor magam is visítottam még kisebb helyesírási hiba láttán is - és szerintem arról van szó Winner esetében is, hogy egyszerűen bántja a szépérzékét.
És itt álljunk meg kicsikét: Van szépérzéke. Viselkedése pedig szépérzékre nevel.
Lám, Te is megakadtál azon, hogy luk nincs, csak lyuk. Szintén helyesen. (egyébként lik az van
)
S ha adok magamra, inkább az előtt hajtok fejet, aki szépérzékre nevel, mint az előtt, akinek nem sajog a szíve, hogy elkopni látszik ebben a nagy fene globalizációban a tiszta magyarság.Hanem más! Ragasztás ismét:
de inkább írok egy másik hozzászólást, mert ez így már túl hosszú lesz... -
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
Tudom, hogy csak a lyuk van ly-nal, nem értem, hogy ezt miért írtad, nem látok elírást a hozzászólásomban

Persze, hogy számít, azért írtam
Mi mástól függhetne, hogy merre szakít a lap? Valamennyire a dőlésszöggel is lehet állítani, de a szaggatás akkor is a fogaktól függ. Vagy rosszul tudom? -
Winner_hun
félisten
-
bbchris
senior tag
-
bbchris
senior tag
A mostani tábalefolsztókon pl a Giben-en ott is átmérő 350mm -es TFZ lap van 72 foggal és ha jól tudom akkor átmérő 160mm-es Z=36 fogas kónuszos elővágó a párja neki . Gondolom a Freud lapra gondolsz amiket már gyárilag zajcsillapítva adnak ki pozíciófuratokkal . Persze van több gyártó is csak ugye ami olcsó annak híg a leve is .
Más : Szabászgépeken többféle hasítóéket használnak , most már vannak ugye az új lapoknál vastag majd folyamatosan keskenyedő hasítóékek . Általában már 3 fajta van persze megszokták mod-olni őket ugye amelyik gyártó nem ad annak a vastag hasítóékjét lesíkköszörülik és kész is . És ugye nem kell vastagabbnak lennie a hasítóéknek mert akkor beszorulna sőt ugye keskenyebb pár tizeddel . Ami viszont tény hogy nagyon be kell lőni a szabászgépet különben alul-felül kitöri a bútorlapot a fűrész még újonnan is . Főleg a csapágy és az ékszíjra érzékenyek .
-
bbchris
senior tag
Van zajcsillapított fűrésztárcsa is , ugyamcsak trapéz-egyenes fogazással . A táblafelosztóra eleve nagyobb átmérőjű a lap és vastagabb is ez nem fog csendben menni . Favágásra inkább le kellene cserélni favágólapra pláne ha hosszában vágtok . Meg nem ég a felület a trapéz-egyenes laptól de könnyen hazalehet vágni ha túlhevűl a fűrésztárcsa szóval csak óvatosan . Inkább sima fára a WZ azaz váltott fogazású a jó lap .
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
Amikor indult az osztály, 10 lány volt, előtte ha 2 volt már az is sok volt. Aztán mostanság már lakberendezői osztályt is indítanak, na ott az arány pont fordított. A 10-ből 2 maradt így 6-ik végére, közülük csak az egyik látható a képeken.
Az, hogy ki mit csinál az saját döntése. CNC "biznisz"(
) van nálunk is rendesen. -
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
Gh0sT
addikt
-
Gh0sT
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- Steam Deck
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4899
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?

ha jól tudom hivatalosan Lamelló a neve??!! Brutális árkülömbségek vannak nagyon meg kell nézni mit hol vesz az ember akármiről is legyen szó!!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)