Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
Mamma mija Anna bela!
Mi meg itt diskuráljuk, hogy egy tömbből mart, vagy rétegelt és hajlított...
Az én forgószékem karfája majdnem ugyanez a dizájn, csak kicsit strapabíróbba. Több mint tíz éve gyilkolva van, a kárpit már kétszer kikopott, de a karfa még új mindig. Abba elrejthettek valami acél merevítést, mert elég súlyos, a tapintása pedig kicsit gumiszerű.
Mindegy is. Ha valaki ezt elvállalja Neked fából elkészíteni, azt nem a haszonszerzés fogja hajtani, hanem a szakmai kihívás. Szó se róla, nekem is jócskán dobna a referencia munkáim albumán, ha a karfa pontos mása szerepelne köztük. Kihívást is érzek, de az időm szűke elcsitítja bennem, hogy ilyesmibe fogjak.
Esetleg egy fafaragót próbálj fellelni, aki ha hoszzú határidőre is, meg kicsit drágán is, de kifarigcsálja Neked valami jóféle keményfából. Szerintem az ő profiljukba inkább beleillik, mint az asztalosokéba. A műbútor asztalos ugyan erre szakosodott, de azt nem fogod tudni kifizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Zelda Játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest