- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Megoldások IBS/IBD-re
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Durrogtass
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz pacman_123 #55734 üzenetére
Kérdés... Én 8mm-es Massive Tools késeket szoktam venni a Makita RT0700CX2J maróhoz. Nekem is kellene egy tisztító maró kés, de szerintetek mi az, amit még elbír ez a kis masina?
Egy 45mm vastag cseresznyéből kellene vállfát faragnom, de egyelőre még nem tudom, hogyan. Van itthon egy ILYEN,
esetleg ezt tudnám átrajzolni az anyagra, aztán dekopírral nagyjából kívágni, utána hozzászorítózni a meglévő inas vállfát, és tisztító maróval végigtolni. Mondjuk EZZEL.
Gondolom ekkora kell, mert itt az I-t (munkahossz?) 51mm-re írja. Csak kérdés, mennyire bírna el ekkora késsel és munkával a kis maki?
Vagy más ötlet, hogyan tudnám kivitelezni ezt a mutatványt?
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
fogtunder
nagyúr
válasz pacman_123 #55734 üzenetére
Köszi, megnézem Alin.
A maróval kapcsolatos tanácsokat köszi, erre már én is rájöttem, majd egyszer veszek egy 0700-t, csak az elmúlt fél évben közel 500K-t vertem el gépekre és kezdem elérni azt a határt, ahol már tényleg kiraknak a házból. Amúgy ez a kis Bosch se egy rossz gép, csak enyhén limitál a 6mm-es befogó de most egy darabig el kell lennem vele. A legtöbb dologra (amire nekem kell) amúgy van száram, csak most felmerült, hogy pont jó lenne egy ilyen, de valszeg az lesz a vége, hogy hozzászámolom a sablonhoz a műanyagot, amin felfekszik az anyagra és kész.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Autós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest