- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikusz77
tag
Szerintem ez egy igen egyszerű kérdés.
A gép vagy bírja (normál erőkifejtés mellett) a folyamatos üzemet vagy nem.
Ha bírja, -természetesen az alkatrészeket kell cserélni idővel ez más kérdés.
Ez egy gép. Ha nem melegszik túl akkor megy. Ha túlmelegszik akkor meghal.
Az más kérdés hogy lehet csinálni olyan gépet-gondolom- ami tartósabb, még drágább és jobban megéri folyamatos üzemben használni mint ezeket.Én annyit állítottam hogy az általam használt ipari gépek bírják(bírnák) a folyamatos üzemet.
Magyarán nem melegszenek túl. Nem kell megállni velük pár óra után hogy pihenjenek.
Tehát nyugodtan lehet napi 8 órát hajtani egy ilyen gépet, de persze van minden alkatrésznek egy élettartama ami véges.Szóval én ezt értem az alatt hogy egy kézigép bírja a folyamatos üzemet hogy :nem kell letenni pihenni, van annyi hűtése hogy nem melegszik túl sok-sok órás hazsnálat közben sem, akár napokig is mehetne folyamatosan egy bizonyos hőmérséklet fölé nem melegedne.De azt hiszem ez érthető.
Ezzel szemben egy egy barkácsgép viszont nem bírja a folyamatos üzemet, nem azért mert elhasználódik, hanem mert leég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest