- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
generatoros
tag
válasz
Grizzlu #42931 üzenetére
A faolaj után nem gondolom hogy egyéb rétegek kellenének. méregdrága TUNG olaj 2 rétegben a natur élményt adja felesleges a lakkréteg sem vizes bázis sem szintetikus. a szines festékek ( pl trinát vagy tikkurilla) pedig nem igényelnek mást csak a fa nem teljes kiszárítását. ha tévedek ,remélem megcáfolnak a téma tudós mesterei.
-
generatoros
tag
válasz
Grizzlu #42931 üzenetére
ez egy jó kérdés. festő rokonommmal volt ez a téma régen. Az ő szakmai véleménye az volt, hogy festés előtt nem szabad nagyon kiszárítani az ajtókat ablakokat, ha még is sikerült akkor először lenoljozni kell és ezután kell festeni. Nos én ezt nem tudtam és kromofágos festékmaratás után agyon csiszolva és 3x alapozva majd lakkozva csináltam egy nagyon szépen mázolt lakást magamnak. Eltelt egy rövid idő és a filungok mentén az összes ajtó festése repedezett lett , az volt a válasz, hogy ez azért lett ilyen mert nagyon kiszáradt a fa és olajozni kellett volna a fát és ez után festeni. ilyen tapasztalatok alapján én úgy gondolom, hogy mindegy milyen festék(vizes vagy szintetikus alap). nem szabad kiszárítani a fát. Mondtam ezeket úgy , hogy nincs szakmai és tudományos alapon megalapozott véleményem, csak valami megélt tapasztalatomat szeretném közkincsé tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Külpolitika
- Okos Otthon / Smart Home
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest