- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
Findzs #31318 üzenetére
Nos, megnéztem ezt a videón kihegyezett kotyogást a fúrógépeimen.
A Bosch GSR 10,8-asom kotyogása kevesebbnek tűnik, mint a filmbéliek - igaz, én csak egy hosszú behajtóbitet dugtam bele, ami rövidebb, mint a filmen látott fúrószár. Nyilván kisebb erőt tudtam így kifejteni, de szerintem így is ugyanakkora kottyanás látható, mint ha sokkal jobban megtépem. Kottyant a Makita, az AEG 12V, a zsírúj DeWalt DCD 710-es is. A Hiltit nem tudtam megnézni, mert Barinál van.
Az én megítélésem szerint ez a kottyanás nem befolyásolja sem a pontosságot, sem a gép/tokmány élettartamát. Elképzelhetőnek tartom - de nézzen utána robbantott ábrákon, aki mélyebbre akar ásni - hogy talpcsapágyra ül fel a tokmány fúrás közben. Ha így van, akkor fúrás közben elvileg megszűnik ez a játéka a tokmánynak.
Eddig fel sem figyeltem erre a jelenségre, dolgoztam a gépekkel lassan egy évtizede, és soha nem vettem észre, hogy használat közben akár csak kellemetlen lenne.Ahhoz, hogy médin Malajsya, meg csájna, annyit tudok hozzáfűzni, hogy ha egy cég korrektül meóz, akkor ugyan mindegy, hogy hottentottániában, vagy dzsepenben szerelték.
Arról nem beszélve, hogy könnyen kijátszható, hogy médin hol is. Vannak direkt ezért utazó összeszerelő hajók, hogy jól mozogjon a szőnyeg. Azt írják a gyártás helyére, amit épp akarnak. Nem lehet jogszabállyal egzaktul sarokba szorítani a gyártót. Ahol az utolsó csavart hajtották a helyére, de akár ahol csomagolták, az tekinthető a gyártás helyének. (Az élelmiszereknél ez nagyobb galiba, éspedig ott is játszanak vele erősen. Kétlem, hogy amely zöldségekre ráírják, hogy magyar termék, akár csak a fele is magyar lenne.) Meg aztán másik dolog, hogy szubjektív a megítélése annak, hogy valamit hol gyártottak. Ha elviszik a kecskeméti cefrét Stuttgartba kifőzni, az akkor is kecskeméti barack marad, és hiába a kecskeméti Mercedes szerelőüzem, senki nem úgy tekint egy mercire, hogy az magyar termék. Még csak az sem érdekli a vevőt, hogy mely helyeken szerelték. Merci legyen. Aki már felépített egy márkát úgy, ahogyan azt a Bosch tette a kék (G jelölésű) gépekkel, arra már igaz, hogy noblesse oblige.
Na, meg mára nem is annyira vicc ez, hogy ha valamit nem Kínában gyártottak, akkor az hamisítvány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged