- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
liszi70 #26318 üzenetére
Egy vidéki boltban kérdeztem, a hölgy szerint 2 éve egyszer csak megszűnt. Neten rákeresve csak webáruházas hirdetéseket látok az első szórásban, szal akár mág igaz is lehet az állítás.
Mint közben megtudtam egy fényezőboltból, még a klasszikus nitrohigitó is megszűnt, az új már csak a nevében az. Ennek tudja esetleg valaki a milédis "helyettesítőjét"?
szerk:
Az uverapid szerintem elasztikusabb marad, nehezebb becsiszolni. Az epokitt meg mintha túl rideg lenne.epmd:
Ha jól emléxem, te javasoltad jómúltkorában a PUR ragasztót furnérozáshoz. Jelentem bejött, köszi!
Formában hajlítgattam pár tesztet, de a D3-as nem akart megszáradni (persze be volt bugyolálva, nehogy hozzákössön a szerszámhoz). Még kivétel után is meg kellett támogassam, mert totál szétrúgta volna magát, annyira nem húzott a ragasztás 8-10 óra után sem. Pedig gondoltam, a fában lévő levegő elég lesz neki.
Ezzel szemben a PUR fél óra után szilárd lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Óvodások homokozója
- Jövedelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged