Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proly01
őstag
És ez biztonságos?
Vagy érdemesebb átpakolnom egy létrehozott mappába a filmeket csak és csak ahhoz adni neki hozzáférést? -
proly01
őstag
Vegülis a plex is megoldás lehet...
Csak annyi,hogy letöltöm a tv-re regisztrálok megosztom vele a PC-n a mappát amiben a filmjeim vannak és kész? -
proly01
őstag
Adott egy LG C2 tv ami nem tud ugye DTS-t.
Eddig a tv media lejátszójával néztem filmeket egy lg sn7y soundbarral összekötve de tegnap belefutottam egy olyanba,hogy csak dts hangsáv volt a filmen így némafilm lett.
A legjobb megoldásnak egy mediaboxot javasoltak ennek kiküszöbölésére.
Tudtok e ajánlani olyan mediaboxot ami ugyanazt tudja mint az LG TV media lejátszója (tehát dolby atmos vision összes dolby hangszabvány nyilván HDR is) csak + még a DTS ,DTS-HD, és a DTS:X - et is.Esetleg a DTS:X annyira nem is fontos.
? -
proly01
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy adott egy 2020 LG SN7Y soundbar hátsó SPK8-S hangfalakkal kiegészítve (5.1.2) és egy LG C8 oled TV. Nem tudom a soundbar tud e eARC-ot de tök mind1 is mert ugye a TV- sajnos nem csak C9-tőlSzóval....
Szeretnék valahogyan(a legolcsóbb módon) ebből a kettősből losless hangot kicsikarni.Akár TRU-HD akár DTS-HD stb.... Tudnátok ebben nekem segíteni?
Előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest